Pana acum, cred ca toata lumea a auzit de site-ul 1001Cosmetice.ro. Poate ati dat deja comenzi de acolo sau ati intrat macar o data sa vedeti ce produse au. Eu stiu acest site de multi ani si imi place ca au o varietate mare de produse la preturi foarte bune. Multe dintre produse sunt la preturi mult mai mici fata de ce gasim in magazinele fizice.

Recent, am fost placut surprinsa sa primesc de la ei un mic colet cu un set de pensule si un buretel de machiaj – ambele de la RIAL Makeup Accessories, care este brandul propriu de accessorii de machiaj. Sincer, acest colet a venit la timp, pentru ca eram in cautarea unor pensule de machiaj ca sa-mi completez colectia.

Setul contine 15 pensule din par sintetic, dar am vazut pe site ca au si un set cu 18 pensule. Bineinteles, trusa include toate pensulele necesare unui machiaj complet: pensule pentru pudra, fond de ten, iluminator, blush, bronzer, pensule pentru blending, pentru aplicarea fardului, pensule de detaliu, in unghi, pensule pentru tus si pentru sprancene. Puteti cumpara toate aceste pensule si separat, daca nu aveti nevoie de un set intreg.

M-am jucat putin cu ele zilele trecute si imi place ca sunt foarte pufoase si nu zgarie pielea, ceea ce este foarte important, mai ales pentru zona sensibila a ochilor. Sunt usor de folosit, ma refer in special la pensulele pentru fard, si estompeaza frumos produsul, fara urme sau linii dure (bineinteles, acest efect depinde si de calitatea fardurilor folosite). Le-am facut si baie dupa utilizare si s-au comportat ok, fara sa piarda din peri. Asadar, pana acum, sunt multumita de calitatea lor.

Buretelul de machiaj are o forma simpla, clasica. Isi mareste volumul dupa ce este imbibat cu apa, desi ramane mai dur fata de alti buretei pe care i-am folosit. Partea buna la el este ca nu prea absoarbe produs si astfel, nu irosesti prea mult fond de ten la o singura utilizare. De asemenea, acest lucru il ajuta sa ofere o putere mai mare de acoperire. Dupa folosire, se curata usor cu un sapun solid.

Voi ati folosit accesoriile de machiaj de pe 1001Cosmetice.ro? Sunteti familiarizate cu acest site in general?

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/