Beauty, lifestyle și dichisuri

Despre Beauty Control

Despre Beauty ControlBuna, sunt Andreea! Aparent, am devenit si eu putin “roz” si mi-am deschis un blog de “beauty”… Hmmm, nimic mai departe de adevar.

Adevarul este ca dintotdeauna mi-a placut sa ma aventurez in universul produselor de ingrijire pentru corp, ten, par etc. Cand trebuie sa-mi fac cumparaturile pentru astfel de produse sunt cea mai fericita pentru ca pot mirosi si vedea fiecare produs in parte. In plus, imi place sa descopar ce a mai aparut nou si bun in domeniu, deci cine ma insoteste la astfel de sesiuni de “shopping” trebuie sa se inarmeze cu foarte multa rabdare…

Am ajuns la acest blog din pura pasiune si din dorinta de a-i educa si pe ceilalti (de fapt, mai mult pe “celelalte”:) ) cu privire la produsele de ingrijire pe care vor sa si le achizitioneze. O parere in plus nu strica niciodata, mai ales cand vine vorba de frumusetea, ingrijirea si, pana la urma, sanatatea ta.

Sa iti explic acum ce NU veti gasi pe acest blog:

  • Review-uri partinitoare – nu conteaza ca am folosit cel mai scump produs de la cea mai laudata firma din lume sau ca am primit spre testare anumite produse. Daca mie nu mi-au placut si nu m-au ajutat in niciun fel, veti afla si voi acest lucru de pe blog.

In rest, aici veti gasi:

  • Sfaturi si noutati din sfera beauty
  • Multe, multe review-uri la produse cosmetice si de ingrijire pentru ca vreau sa va ajut sa luati o decizie informata data viitoare cand va opriti in fata rafturilor cu zeci de produse atragatoare si frumos mirositoare.

De-abia astept sa va impartasesc din cunostintele mele in acest domeniu si sper sa ma cititi cu drag.

Ca sa fiti la curent cu tot ce se intampla pe Beauty Control, va astept pe YouTube, Instagram si Facebook. 🙂