The Body Shop unt de shea

The Body Shop unt de shea

Astazi vreau sa va vorbesc despre un brand care nu mai are nevoie de nicio prezentare: The Body Shop. Stim cu totii ca au produse foarte bune (ceva mai scumpe, ce-i drept), care ne rasfata simturile de fiecare data cand avem ocazia sa le incercam.

De curand, am apucat sa testez si eu 2 produse din gama lor cu unt de shea: scrub-ul de corp si untul de corp. Amandoua sunt wow! si m-au cucerit pe loc. Vin in recipiente de 200 ml fiecare si au un miros extraordinar, care persista mult timp pe piele. 

Eu nu le-am luat de pe The Body Shop, ci de pe Elefant.ro, pentru ca am prins o promotie buna acolo. Acum, am vazut ca nu mai sunt pe site. 

Scrub de corp unt de shea

Scrub-ul de corp contine zahar organic si sare, unt de shea, extract de rozmarin si ulei din floarea soarelui. Particulele exfoliante sunt destul de mari si curata foarte bine pielea moarta, iar uleiurile din compozitie hidrateaza in profunzime. Singurul lui dezavantaj ar fi ca se termina destul de repede, ceea ce e destul de trist pentru cei aproape 70 de lei, cat costa.

Dupa ce folosesc scrub-ul, nici nu mai este nevoie sa aplic o crema de corp, dar eu nu pot renunta la ritualul meu de dupa baie asa ca…

unt de corp cu unt de shea The Body Shop

… folosesc untul de corp din aceeasi gama, care este demential. Este unul dintre cele mai bune produse pentru hidratarea corpului pe care le-am avut vreodata.

Are o textura super densa si se topeste la contactul cu degetele, exact ca un unt. Trebuie aplicata o cantitate mica si intra super repede in piele. Imi place ca nu este exagerat de gras si nu lasa nicio pelicula pe suprafata pielii.

La capitolul hidratare are nota 10+. Lasa pielea moale si catifelata, exact ca in reclame. Daca il aplic seara, pielea ramane hidratata inclusiv a doua zi, ceea ce este un mare plus pentru mine. 

Spre deosebire de scrub, untul de corp pare foarte spornic si cred ca o sa ma tina mult si bine, dar nu-mi pare rau de asta. 🙂

Pe mine, The Body Shop m-au cucerit cu aceste 2 produse si de-abia astept sa-mi mai iau si altele de la ei. Sper sa organizeze si anul acesta Black Friday ca sa pot sa dau iama in colectiile lor de Craciun (despre care am scris aici). Trebuie sa-mi iau cel putin un produs din fiecare aroma, ca par prea interesante ca sa ramana neincercate.

Ce-mi mai place la ei este faptul ca sunt foarte “verzi”, nu-si testeaza produsele pe animale si isi obtin majoritatea ingredientelor prin programe Community Fair Trade sau de la producatori mici, locali, din diverse parti ale lumii. 

Dupa ce ma rasfat cu colectiile lor de Craciun, vreau sa trec la produsele lor pentru fata care sunt foarte laudate si chiar sunt curioasa sa vad cum sunt.

Voi ce ati incercat pana acum de la The Body Shop? Sunteti fani or’ ba?

Cu mare drag,

Andreea M.