Hello! Long time no see! Stiu ca am cam lipsit de aici in ultima perioada, dar mi-am concentrate mai mult atentia pe YouTube si Instagram. Insa, luna aceasta si in Decembrie, pregatesc pentru voi mai multe articole si review-uri.

Incep cu un articol drag mie, despre calendare de advent. Pentru cine nu stie, eu iubesc aceste calendare si mi le-as lua pe toate daca as putea. Mda, viseaza in continuare, Andreea. 😊)

Vreau sa va arat ce calendare sunt momentan la noi pe piata (le-am inclus doar pe acelea care mai erau in stoc la momentul scrierii articolului) si cu ce va puteti delecta sau ce puteti lua cadou pentru cineva drag. Hai sa incepem!

  • Kiehl’s

Pret: 320 lei

Unde se gaseste: in magazinele Kiehl’s si online.

Sursa foto: Kiehl’s.ro

M-am gandit sa incep cu cel pe care il am deja (singurul, momentan). Anul trecut nu am reusit sa imi iau calendarul lor de advent, dar anul asta nu l-am mai ratat. Pentru mai multe detalii despre acest calendar, va invit sa vedeti clipul meu de pe YouTube. Acolo i-am facut si un unboxing si v-am zis si parerea mea despre el.

  • L’Occitane Calendarul Viselor

Pret: 259.99 lei

Unde se gaseste: in magazinele L’Occitane si online.

Sursa foto: L’Occitane US

In primul rand, imi place foarte mult design-ul acestui calendar. In ultima perioada, am fost obsedata de stelute si tematica asta galactica. In al doilea rand, mi se pare un calendar ok pentru cei care vor sa testeze produsele L’Occitane. Contine travel-size-uri de geluri de dus, creme de corp, creme de maini, etc.

  • L’Occitane Calendarul Constelatiilor

Pret: 469.99 lei

Unde se gaseste: in magazinele L’Occitane si online.

Sursa foto: Hellosubscription.com

La fel ca la calendarul precedent, imi place foarte mult design-ul. Mi se pare foarte ingenios. De asemenea, daca ar fi sa-mi iau unul dintre cele 2 calendare de la L’Occitane, l-as alege pe acesta, pentru ca are produse mai diversificate. Contine si produse de ingrijire a fetei si mini parfumuri si, per total, este mai atragator, din punctul meu de vedere.

  • Douglas Lovely Advent Calendar x 3

Pret: 93 lei unul

Unde se gaseste: in magazinele Douglas si online aici, aici si aici.

Sursa foto: Douglas.ro

Eu am avut anul trecut un calendar din acesta tip cutie si nu mi-as mai lua inca unul anul acesta. Cel de anul trecut a fost cam dezamagitor – continea pile de unghii si elastice de par… Si, din ce am vazut pe site-ul lor, cam asta contin si calendarele de anul acesta. Sunt 3 calendare din acestea mici si singurul care mi se pare cat de cat interesant este cel roz, care contine mai multe mini-uri ale unor produse de ingrijire din gama lor.

  • Douglas Angels

Pret: 139 lei

Unde se gaseste: in magazinele Douglas si online.

Sursa foto: Douglas.ro

Pe acesta as vrea sa mi-l cumpar anul acesta. Mi se pare ok din punct de vedere calitate-pret si contine produse foarte diversificate. Spre deosebire de celelalte calendare Douglas, in acesta au bagat foarte multe brand-uri, nu doar produse din gama lor proprie.

  • Douglas Luxury

Pret: 189 lei

Unde se gaseste: in magazinele Douglas si online.

Sursa foto: Douglas.ro

Cei de la Douglas s-au intrecut in calendare anul acesta. Acesta este ok daca vrei sa incerci produsele din gama Douglas. Insa, personal, mi se pare mai interesant cel dinainte, in varianta Angels.

  • Nivea

Pret: 125 lei

Unde se gaseste: pe Notino.ro

Sursa foto: Notino.ro

Este prima oara cand aud de un calendar de advent de le Nivea. Design-ul este foarte simpatic si, din ce am vazut, au produse diverse, de la creme la buretel de machiaj. Este misto de facut cadou unei doamne (mama, bunica, matusa, etc.)

  • Makeup Revolution Lip Advent Calendar

Pret: 

Unde se gaseste: pe Notino.ro

Sursa foto: Notino.ro

Daca sunteti obsedate de produsele pentru buze, atunci calendarul acesta este perfect pentru voi. Contine lip gloss-uri, rujuri mate, rujuri lichide, rujuri cu glitter, etc. Asadar, contine ceva pentru fiecare.

  • Revolution Advent Calendar

Pret: 225.99 lei (redus de la 279.99 lei)

Unde se gaseste: pe PinkPanda.ro

Sursa foto: PinkPanda.ro

Daca sunteti fane Makeup Revolution, atunci cu siguranta o sa va placa acest calendar. Contine rujuri, iluminatoare, pensule, bronzer, accesorii si chiar o paleta de farduri. Asadar, este perfect pentru cineva pasionat de machiaj.

  • Catrice Advent Calendar

Pret: 179 lei

Unde se gaseste: pe PinkPanda.ro

Sursa foto: PinkPanda.ro

Din nou, avem un calendar accesibil, cu produse interesante. Daca va veti lua acest calendar, va veti delecta cu oje, farduri, corectoare, rujuri si multe altele. Din nou, daca sunteti pasionate de machiaj, nu mi se pare un calendar de ratat.

  • Clarins

Pret: 369 lei

Unde se gaseste: in magazinele Douglas si online.

Sursa foto: Douglas.ro

Este un calendar din zona mai luxury (si tot e mai ieftin decat cel de la The Body Shop). Contine multe variante trial si mini, dar si cateva produse full-size. Imi place selectia de produse – atat de machiaj, cat si de ingrijire. Ma cam tenteaza acest calendar, mai ales ca nu am incercat niciodata produse Clarins, dar pretul nu e cel mai prietenos, din pacate… ☹

  • NYX Professional Makeup

Pret: 232.99 lei

Unde se gaseste: pe PinkPanda.ro

Sursa foto: PinkPanda.ro

Mi se pare un calendar interesant; contine multe produse pentru buze, dar si farduri de pleoape si unul de obraz. Produsele NYX sunt calitative, asa ca acest calendar isi merita din plin banii.

  • Sabon

Pret: 320 lei

Unde se gaseste: pe Sabon.ro

Sursa foto: Sabon.ro

Am ramas super uimita sa vad ca anul acesta cei de la Sabon au si ei un calendar de advent. Este foarte elegant, ca toate produsele Sabon, de altfel, si contine o varietate mare de produse: de baie, de ingrijire, pentru tratament, etc. De cand l-am vazut, imi cam sta gandul la el, dar cred ca ar fi cazul sa ma abtin…

Cam astea sunt calendarele de advent pe care le-am gasit la momentul scrierii acestui articol. Dupa cum v-am spus, eu il am deja pe cel de la Kiehl’s, dar mi-as mai lua unul si nu stiu care pentru ca sunt multe care imi fac cu ochiul. :))

Voi ce calendare de advent aveti sau vreti sa va luati anul acesta? 🙂