rochie verde luata de pe bonprix

Viața e verde și verde e lumea toată! Am schimbat puțin versurile lui Jojo pentru că verdele este culoarea ce mă tot însoțește de vreun an și jumătate. Însă, se pare că garderoba mea de vară nu avea destul de mult verde (un cuvânt ce se va repeta mult în acest articol) în ea, așa că am rezolvat problema cu ajutorul celor de la Bonprix.

Mi-am ales o nouă ținută de la ei și în timp ce scrollam pe site-ul lor, mi-a ieșit în cale această rochie verde (!!!) foarte, foarte frumoasă. Am apăsat imediat pe butonul de „Adaugă în coș” și a mea e!

Cu Verde Înainte!

Este o rochie făcută din broderie englezească (100% bumbac) și este diferită față de ce port eu în mod obișnuit. De obicei, aleg rochii care să fie mai cambrate pe talie și mă feresc de piese prea largi. Dar la aceasta, mi-a plăcut mult croiala și am zis să ies puțin din zona de confort. Și bine am făcut!

Rochia este în formă de A, are mânecile 3/4 (tot largi) și ca lungime, vine puțin mai sus de genunchi. Am luat mărimea 34 la ea. Având în vedere că nu strânge în nici un fel corpul, este lejeră și oferă un vibe relaxat, de vacanță (aș vrea eu!). Îmi place și faptul că este căptușită, deci nu există riscul să se vadă ce nu trebuie. În plus, căptușeala este tot din bumbac și se simte bine pe piele.

Ah, și am menționat că e verde?!?

Pentru mine, este o rochie ce poate fi purtată în diverse situații. Dacă o accesorizez cu o pereche de sandale cu tocuri, o pot purta la o cununie civilă (ca invitată) sau la o petrecere în aer liber. Dacă renunț la tocuri și rămân la o pereche de sandale joase (cum am purtat și pentru aceste poze), am o ținută numai bună pentru plimbări de seară sau pentru o ieșire la terasă.

Adăugăm și Puțin Alb Pentru Ținuta Completă

Și dacă tot am menționat sandalele, hai să vorbim și despre ele. M-am gândit că la această rochie ar merge mai bine încălțămintea deschisă la culoare decât cea neagră, așa că am găsit aceste sandale albe, finuțe și confortabile.

M-a atras modelul ușor boho, cu împletituri, dar n-au vrut să fie ale mele din prima. Inițial nu era pe stoc mărimea 36, așa că am așteptat vreo câteva zile până a fost disponibilă. Sandalele sunt ușoare, nu mă jenează la mers și îmi place că nu au talpa extrem de subțire ca o foiță să simt fiecare denivelare din asfalt. Momentan, singurul incovenient este că mă strâng puțin în față, dar cred că se vor mai lăsa la purtat și vor fi ok.

Îmi place cum se așează cele 2 piese împreună, dar de-abia aștept să fac și alte combinații cu ele. 🙂

*Acest articol face parte dintr-o colaborare cu BonPrix, dar părerile sunt personale și reflectă experiența mea cu produsele alese.