seturi craciun yves rocher

seturi craciun yves rocher

In fiecare an, companiile de cosmetice se intrec in colectiile de Craciun. Toate incearca sa vina cu arome care de care mai interesante si mai originale, iar anul acesta nu a fost o exceptie. Yves Rocher este una dintre acele companii care a facut o traditie din pregatirea colectiilor speciale de Sarbatori.

Anul acesta, au venit cu 3 arome super interesante si as spune ca au cate ceva pentru fiecare. Gamele de Craciun sunt deja accesibile in magazine si online (aici). Sunt perfecte pentru cadouri, mai ales ca unele dintre ele vin si frumos impachetate in seturi. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa le pui frumos sub brad si sa-i lasi pe cei dragi sa se bucure de ce au primit.

Hai sa descoperim gamele:

clementine picante yves rocher

  • Clemetine Picante – Aceasta este gama mea preferata de anul acesta. Mi-am si luat un gel de dus din aceasta colectie pentru ca mi-a placut prea mult. Are un miros dulceag ce ma duce cu gandul la jeleuri (don’t ask me why!). Notele picante se simt si ele, dar nu sunt foarte pregnante. Este mai puternica aroma citrica si dulce de clementine.

pere si cacao yves rocher

  • Pere si Cacao – Aceasta este a doua colectie preferata si de aici, am ales sa-mi iau o crema de maini. Imi place faptul ca aromele de pere si cacao se imbina foarte bine. Mirosul de cacao este ceva mai dominant, dar cel de pere vine perfect in completare si-l mai tempereaza putin. Daca va place ciocolata in toate formele ei, atunci aceasta este gama ideala pentru voi. De-abia astept sa incep aceasta crema dupa ce se va termina cea de la Sabon.
merisoare si migdale yves rocher
Sursa foto: Yves Rocher Romania
  • Merisoare si Migdale – Aceasta este singura gama din care nu mi-am luat nimic, deoarece nu m-a incantat chiar atat de mult. Mi s-a parut ca miroase doar a fructe de padure si atat. Nu am simtit deloc aroma de migdale si, in plus, mi s-a parut un parfum mult prea dulceag pentru mine. Dar, daca va plac aromele mai dulci, s-ar putea sa va incante si aceasta.

Fiecare colectie contine geluri de dus in diferite cantitati, creme de corp si de maini, sapunuri pentru maini, balsamuri de buze, geluri de dus gomante si lumanari parfumate. Preturile variaza intre 13.90 lei si 29 lei. Seturile sunt mai scumpe de atat, bineinteles.

Ce arome va tenteaza cel mai mult din toate cele prezentate in acest articol? Ati reusit sa va luati ceva din colectiile de iarna de la Yves Rocher? Astept parerile voastre in comentarii. 🙂

Cu drag,

Andreea