melodii-preferate-din-toate-timpurile

Continui seria inceputa cu articolul “10 Filme Clasice pe Care Trebuie sa le Vezi” cu o postare despre muzica, de aceasta data. Acest articol va fi mult mai lejer decat cel anterior, in care v-am pus sa mancati pe paine cinematografie clasica, si va fi mai mult de “ascultat” decat de citit. Nu am cum sa stau sa descriu melodiile; ele se asculta, se simt si se baga la minte. Asadar, o sa va las doar numele lor si link-ul lor de YouTube (ceea ce inseamna ca azi scapati rapid de mine).

In general, mie imi place muzica ce transmite o stare si te furnica prin tot corpul atunci cand o asculti. Prefer melodiile care te pun pe ganduri si care te fac sa iei atitudine (da, muzica buna poate face lucrul asta) sau care te emotioneaza pana in rarunchi. Dupa ce asculti un cantec scris bine (si aici ma refer, in principal, la versuri), te simti ca si cum ai trecut printr-o lectie de viata. 

Nu sunt amatoare de salam si vijelii (da, am scris cu litera mica, deoarece nu cred ca merita a fi scrisi cu majuscule), nu ma intereseaza ce au mai facut dusmanii si nici muzica a la Kiss sau Zu nu prea gust. Ce sa-i faci? Pretentii mari, moncher.

Ce ascult, in schimb? Deschideti-va mintea si bucurati-va de muzica!

As fi curioasa sa aflu care sunt melodiile voastre preferate. Spuneti-mi in comentarii! 🙂

Cu drag,

Andreea M.