gerovital happiness cc cream

Astazi am ales sa va vorbesc despre crema mea CC preferata, si anume cea de la Gerovital Happiness. Vreau sa va spun ca o “bate” de departe pe cea de la Elmiplant, despre care am scris aici (sorry, Elmiplant). Este mult mai buna ca formula, nu irita zona ochilor cum facea cealalta si are si o rezistenta mai mare la transfer. Ce sa mai, o iubesc! Eu o am in nuanta “mediu”, cu extract de caise.

Ambalaj / Gramaj: Vine intr-un tub de 50 ml.

Pret: Pana in 20 de lei, in functie de magazinul de la care o achizitionati.

Miros: Are un miros foarte subtil de caise si, cu toate acestea, nu este atat de parfumata pe cat era cea de la Elmiplant.

Textura: Produsul este foarte lejer si se intinde super usor pe ten. De asemenea, mi-a placut mult ca nu accentueaza zonele uscate ale fetei.

Pro: 

  • Se poate aplica in 2 straturi fara sa incarce tenul.
  • Se intinde usor pe ten si are o acoperire mica spre medie (atunci cand aplici 2 straturi).
  • Ofera un aspect foarte natural.
  • Nu irita fata sau zona ochilor.
  • Este un produs destul de rezistent la transfer. Avand in vedere ca este un CC Cream, chiar m-a impresionat acest aspect.
  • Are un miros foarte placut, fara sa fie deloc deranjant.
  • Este hidratanta, deci poate fi folosita si singura, fara a aplica nicio crema in prealabil. Cu toate acestea, eu mereu folosesc o crema inainte, sa fiu sigura ca nu mai ramane nicio zona uscata pe ten.

Contra:

  • Deocamdata, singurul dezavantaj pe care i l-am gasit este modul de dozare. Nu stiu cat puteti observa din prima poza, insa orificiul prin care iese produsul este destul de mare si mi se intampla de multe ori sa scap mai mult decat trebuie. Daca ar face un ambalaj cu o pompita, ar fi perfect. 😀

L-as recomanda? – Cu siguranta! Daca vreti sa-l incercati si nu sunteti fanele fondului de ten, vi-l recomand cu cea mai mare incredere!

Nota: 5/5

Voi ati incercat vreun CC Cream din gama Gerovital Happiness? Cum vi s-au parut?

Nu uitati sa ma urmariti si pe Facebook si pe Instagram (unde sunt mai activa). Va pup si aveti grija de voi! 🙂