De aproape un an de zile am inceput sa folosesc demachiante bifazice, special concepute pentru a indeparta machiajul ochilor. Nu ma machiez excesiv (de cele mai multe ori, folosesc doar un rimel si atat), dar am simtit nevoia sa folosesc un produs care sa nu mai fie atat de agresiv cu acea zona sensibila.

Primul produs de acest gen pe care l-am folosit a fost binecunoscutul Double Effect de la Nivea, care mi-a placut foarte mult. Apoi am avut un alt demachiant bifazic de la Sephora, care nu m-a incantat asa de tare. Trebuia sa insist destul de tare pentru a da jos tot machiajul ochilor si nu isi justifica scopul. Puteam sa folosesc lejer o apa micelara si tot la fel de multa munca aveam.

Am vrut sa ma intorc la Nivea, dar mi-a aparut in cale un demachiant bifazic de la Pupa Milano si am zis sa-l incerc si pe asta. Am luat varianta mica, de 50 ml. 

Pro si Contra

Ei bine, acesta imi place mai mult decat cel de la Sephora, dar inca nu stiu daca il detroneaza pe cel de la Nivea sau nu.

Demachiaza bine si destul de rapid zona ochilor. Nu trebuie sa-mi frec ochii ca pe o lampa fermecata sperand ca va iesi duhul atotstiutor de acolo.

De asemenea, nu-mi irita ochii, nu mi se inrosesc si nu vars lacrimi amare de la el. In privinta acestui aspect, as putea spune ca imi place mai mult decat cel de la Nivea. Cand aproape ca am ajuns spre finalul sticlutei de Double Effect, ma cam usturau ochii la demachiere. Nu stiu de ce se intampla asta. La inceput nu am avut nicio problema cu el. Este un mister.

Revenind la demachiantul de la Pupa, de la acesta nu ma ustura ochii, deci are un punct in plus. 

Punctul in minus ar fi pretul… Varianta aceasta de 50 ml costa 19 lei. Eu l-am prins la o reducere si am dat vreo 12-13 lei pe el. Varianta de 200 ml costa 55 lei.

Un alt dezavantaj ar fi faptul ca nu se gaseste peste tot. Este disponibil doar in magazinele fizice Pupa Milano si acestea sunt doar vreo 7 impartite in 4 orase. Deci, daca nu stati in Bucuresti, Timisoara, Constanta sau Iasi, nu prea aveti acces la el. 

Verdictul

Desi mi se pare la fel de bun ca cel de la Nivea si nu mi-a iritat absolut deloc ochii, nu cred ca o sa-l mai recumpar. Cel putin in viitorul apropiat. Singurul lucru care ma impiedica sa fac asta este raportul cantitate-pret. Demachiantul de la Nivea are 125 ml si costa undeva pana in 15 lei. 

Insa, daca aveti ocazia sa incercati acest demachiant (macar in varianta de 50 ml), va recomand sa o faceti. Sper sa va placa la fel de mult cum imi place mie. De asemenea, daca folositi un machiaj mai elaborat al ochilor cu multe produse sau produse rezistente la apa, atunci poate va merita investitia. Avand in vedere ca eu folosesc mai mult rimel si cam atat, nu se justifica investitia. 

Voi ati incercat acest demachiant bifazic de la Pupa Milano? Daca nu, v-ati dori sa-l incercati? Let me know!

See you on:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache (Subscribe)