Unul dintre brand-urile dragi mie (Yves Rocher) a anuntat lansarea unor noi produse in gama Elixir Jeunesse. Gama a fost lansata anul trecut prin Serul cu Dubla Actiune, iar anul acesta s-a imbogatit cu:

  • Gel micelar demachiant
  • Masca pentru ten
  • Roll-on pentru zona din jurul ochilor
  • Crema de zi
  • Crema de noapte

Toate produsele le puteti gasi aici.

Produsele au fost formulate in asa fel incat sa lupte cu poluarea si agresiunile mediului inconjurator care duc la imbatranirea prematura a tenului. Principalul ingredient din aceste produse este un extract foarte concentrat Aphloia, o planta ce se gaseste in Madagascar (nu desenul animat; desi pinguinii erau simpatici). Revenind, aceasta planta are puterea de a se proteja de mediul inconjurator si de a se auto-repara.

Extractul folosit de cei de la Yves Rocher in produsele lor este asimilat imediat de piele si repara structura colagenica a tenului, oferind si protectie impotriva poluarii.

Ce imi place la aceste produse este faptul ca ingredientele provin din surse responsabile si sunt peste 90% de origine naturala. Nu contin parabeni, silicon si uleiuri minerale, insa am observat ca unele contin alcool si ceva parfum spre finalul liste de ingrediente. De asemenea, ambalajele sunt facute din plastic/sticla reciclabil(a).

Imi place si culoarea lor verde-crud care trimite cu gandul la natura si prospetime.

Cei de la Yves Rocher au fost foarte draguti si mi-au trimis si mie cateva produse din noua gama: crema de zi, serul, masca de fata si gelul demachiant. De-abia astept sa le introduc in rutina mea, sa le testez si sa revin cu impresii despre ele, asa ca stati pe aproape. 🙂

Pana la urmatorul articol, nu uitati ca ma puteti gasi si pe:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache (Subscribe)