Lotiune demachianta Gerovital HappinessBuna fetelor! Astazi, am sa va vorbesc despre lotiunea demachianta de la Gerovital Happiness pe care am terminat-o de curand. Eu am avut varianta cu Caise, pentru ten uscat. A fost o lotiune demachianta ok, care nu era grasa si nu incarca tenul, ceea ce mi-a placut foarte mult la ea. La capitolul curatare, pot sa spun ca curata destul de bine fata si machiajul ochilor. Eu oricum veneam dupa demachiere cu o lotiune micelara ca sa mai curat ce ramanea. Per total, a fost un demachiant ok, dar nu cred ca-l voi mai recumpara, pentru ca imi plac mai mult lotiunile micelare.

Ambalaj / Gramaj: Recipientul in care vine acest fluid de curatare are 200 ml. Partea proasta este ca nu are cel mai bun sistem de dozare din lume. La inceput pare practic, pentru ca pur si simplu apesi pe capac si se deschide. Insa, exista riscul sa curga prea mult produs pe discheta demachianta, si atunci trebuie sa desfaci capacul cu totul ca sa poti sa pui surplusul inapoi. Mi s-a intamplat destul de des chestia asta si este foarte enervanta.

Pret: In jur de 10 – 12 lei.

Textura: Este un demachiant foarte lichid. Din acest motiv trebuie sa aveti grija cum il dozati. Cei de la Gerovital l-au numit “fluid curatare”; de aceea, initial am crezut ca este vorba despre o apa micelara sau ceva de genul. :))

ingrediente Gerovital Happiness

Pro:

  • Curata bine fata si ochii, fara sa irite. Este bland cu pielea.
  • Este un demachiant spornic. M-a tinut cam 8-9 luni de zile si l-am folosit aproape in fiecare zi.
  • Are un miros placut, a caise.

Lotiune curatare Gerovital Happiness

Contra:

  • Sistemul de dozare, pe care l-am mentionat mai sus.
  • Faptul ca, daca aplici o cantitate ceva mai mare pe discheta demachianta, produsul nu prea intra in piele. Acest lucru mi se pare ciudat, avand in vedere ca este un demachiant pentru ten uscat. Ar fi trebuit sa fie foarte hidratant si sa intre instantaneu in piele. Daca aplicati o cantitate mai mica, aceasta problema dispare.

L-as recomanda? – Da, daca va place demachierea cu o lotiune demachianta si nu cu o apa micelara.

Nota: 4/5

Voi ati folosit produse din gama Gerovital Happiness? Daca da, care dintre ele si cat de mult v-au placut?