Clearskin Professional puncte negreIata si primul review pe anul acesta. Din pacate, este un review negativ. Asadar, astazi vreau sa va vorbesc despre gelul de extragere a punctelor negre Clearskin Professional de la Avon. Pe cat de mari au fost asteptarile de la el, pe atat de mare a fost dezamagirea. Este un produs care, cu siguranta, nu va mai ajunge in rutina mea de ingrijire.

Ambalaj / Gramaj: Gelul vine intr-un tub mic, de 30 ml. Desi este mic, este destul de spornic. Atat de spornic, incat ma chinui de cateva luni sa-l termin si nu reusesc. 🙁 Este de asemenea, usor de dozat.

Pret: Prea mare pentru ceea ce face (sau, mai bine zis, nu face). Eu am dat cam 16 lei pe le, dar pretul lui variaza intre 15 si 19 lei, in functie de oferta din catalogul Avon.

Textura: Dupa cum ii spune si numele, are o textura de gel dens. Este aproape lipicios si destul de greu de intins pe zonele cu probleme. La inceput, am crezut ca acesta este un lucru bun, deoarece il va ajuta sa extraga mai bine punctele negre. Se pare ca m-am inselat.

Actiune: Inexistenta! Nu extrage absolut niciun punct negru, ca sa nu mai spun ca desprinderea gelului de fata este destul de dureroasa. La inceput, l-am folosit pe barbie, nas si frunte, dar procesul era mult prea dureros pentru zonaClearskin Professional recenzie barbiei si a fruntii. Poate si pentru ca acolo pielea mea este ceva mai uscata. Dupa aceea, l-am folosit doar pe nas, unde pielea era mai grasa si procesul de desprindere mai putin dureros.

Dar, trecand peste asta, este un produs care nu face deloc ceea ce promite si nu isi merita banii. Am avut geluri de
curatare a fetei care erau mult mai eficiente in eliminarea punctelor negre. Deci, puteti sa trageti concluzia de aici.

As recomanda acest produs? – Sub nicio forma!

As mai cumpara acest produs a doua oara? – Nu, evident.

Nota finala: 1/5 – unul dintre putinele produse Avon care m-a dezamagit complet.