Bună, dragilor! Am fost cam absentă de pe blog în ultima vreme, dar vă rog să mai aveți puțină răbdare cu mine până reușesc să-mi mai pun câteva lucruri în ordine.

Pînă una-alta, în articolul de astăzi, vreau să vă povestesc despre câteva produse care au intrat destul de recent pe piața din România. Este vorba despre 3 produse Barnängen și dacă sunteți interesate de zona de beauty, probabil ați mai auzit de ele prin blogosferă.

Barnängen – Concept Suedez

Barnängen este un brand fondat în Stockholm, Suedia, și include diverse game de produse pentru îngrijirea corporală. În limba română, Barnängen s-ar traduce astfel: „câmpul de flori al copiilor”. Așadar, ne putem da seama din prima că este vorba despre niște produse delicate, inspirate de natură care ne răsfață și hidratează pielea.

Brand-ul este adeptul conceptului „lagom”. Acest cuvânt definește, de fapt, un stil de viață și este starea de echilibru și bine pe care nordicii o cunosc atât de bine.

Produsele Barnängen pot fi definite prin acest cuvânt, „lagom”, pentru că sunt hidratante, hrănitoare, intense si energizante, dar, în același timp, sunt delicate, răcoritoare, lejere și relaxante.

Cele mai cunoscute game de la acest brand sunt:

  • Nordic Care – conține ingrediente unice, precum Cold Cream (ingredientul lor original) și include geluri de duș și loțiuni de corp pentru piele normală și uscată, pentru piele sensibilă și pentru piele uscată și foarte uscată (produsele pe care le am și eu).
  • Nordic Rituals – este inspirată de tradiții suedeze și conține ingrediente precum extras de mușețel și o combinație de ulei de floarea soarelui și merișoare. Din această gamă, eu am uleiul de corp Midsommar Glow.

Momentul Meu de Răsfăț

Așa cum am menționat mai sus, produsele pe care eu le testez sunt gelul de duș și loțiunea de corp pentru piele uscată și foarte uscată și uleiul de corp Midsommar Glow. Să le luăm pe rând, zic.

Acesta conține 7% Cold Cream și extract din mur pitic (unul dintre cele mai cunoscute fructe sălbatice din Laponia). Are o textură fină și cremoasă și asigură o curățare blândă. Mirosul este unul vegetal, a plante, dar ușor dulceag (probabil datorită prezenței murului pitic). Îmi place foarte mult pentru că este răcoritor și revigorant, dar și relaxant în același timp. Ce m-a impresionat este faptul că mirosul se menține pe pielea mea aproximativ 1-2 ore, ceea ce nu se întâmplă cu multe geluri de duș.

Datorită ambalajului, gelul de duș de dozează ușor, face destul de multă spumă și nu este nevoie de foarte mult produs pentru asta. Flaconul are 400 ml și, fiind atât de spornic, cred că o să reziste ceva timp la mine în baie. Partea cea mai faină la acest gel de duș este că e perfect pentru acele persoane cărora nu le place să folosească cremă/loțiune de corp. Spun asta pentru că este hidratant și hrănitor și nu usucă deloc pielea.

La fel ca și gelul de duș din gamă, conține 7% Cold Cream și același mur pitic. Are tot 400 ml și ambalajul este prevăzut cu pompiță, ceea ce îl face foarte tare pentru că produsul este ușor de dozat.

Deși este o loțiune de corp pentru piele uscată și foarte uscată, nu este deloc grasă, se întinde foarte ușor pe piele și se absoarbe imediat. Lasă pielea hidratată, fără să fie încărcată sau unsuroasă, ceea ce este un mare plus, mai ales acum, pe timp de vară. De fapt, eu o folosesc chiar și în perioada asta și mi se pare foarte ok. Nu îmi lasă pielea lipicioasă, cum o fac alte loțiuni sau creme de corp mai grase.

Dintre toate cele 3 produse încercate, acesta este preferatul meu, tocmai pentru că reușește să fie hidratant și lejer în același timp, ilustrând perfect conceptul „lagom”.

Acest ulei de corp face parte din gama Nordic Rituals, iar Midsommar înseamnă în tradiția suedeză solstițiul de vară. Are 150 ml și vine sub formă de spray pentru o aplicare super ușoară. Conține ulei de flori și chiar are un miros foarte plăcut, floral. 

Deși este un ulei, intră destul de repede în piele și o lasă hidratată și catifelată. Dacă sunteți adeptele unui look „glowy” de vară, atunci vă va plăcea acest produs. Eu o să-l păstrez pentru perioada mai rece pentru că prefer textura și senzația pe care o lasă loțiunea de corp Nutritive. Și acest ulei este hidratant, dar parcă în zilele cu aproape 40 de grade, este prea mult. Astfel, o să fie perfect la toamnă/iarnă. 

Acestea sunt părerile mele despre aceste produse după vreo câteva săptămâni de testare. Dacă vreți să le încercați și voi, le puteți găsi în Carrefour, DM și pe eMag. De asemenea, dacă vreți să aflați și mai multe detalii despre produse, puteți intra pe site-ul Barnängen sau pe pagina lor de Facebook

Le-ați încercat? Vă tentează? Let me know!

P.S.: Dacă vreți să testați și voi produse prin Buzz Store, vă puteți înregistra aici (click) și, după ce vă faceți contul, vă puteți înscrie la campaniile care sunt pe placul vostru. 

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache