Acum ceva timp, am primit un ser pentru sprâncene de la Bonilash. Inițal, mi-am zis că nu am neapărată nevoie de așa ceva, pentru că sprâncenele mele sunt destul de… „fluffy” și conturate. Apoi, m-am gândit că ar fi bine să testez totuși produsul ca să vă pot spune și vouă dacă este eficient sau nu.

Așadar, a început „marea” testare și am pus cuvântul marea între ghilimele pentru că nu a fost o testare continuă. Trebuie să recunosc că uitam să îl folosesc în fiecare seară. Cu toate acestea… am reușit să observ efectele produsului.

Dar hai să începem cu începutul… Serul de la Bonilash conține un complex natural de 11 plante care îmbunătățesc circulația sanguină și stimulează creșterea părului. De asemenea, are în compoziție ingrediente precum vitamina H, proteine de mătase hidrolizate (pentru cei care iubesc chimia/biologia) și o substanță activă denumită Bimatoprost care ajută la îndesirea părului.

Trecând de toate aceste detalii tehnice, cei de la Bonilash promit că acest ser va:

  • Regenera, hidrata și hrăni firele de păr din sprânceană
  • Preveni căderea excesivă a firelor de păr din sprânceană
  • Scoate în evidență culoarea naturală a sprâncenelor
  • Stimula îndesirea și creșterea sprâncenelor

Serul se utilizează doar seara, după ce pielea este curățată și demachiată. Se poate aplica pe toată sprânceana sau doar pe zonele unde simți tu că ai nevoie de îndesire.

Experiența mea cu Bonilash

Deși nu am folosit serul regulat, iar sprâncenele mele sunt destul de dese, pot să vă spun că produsul funcționează. Eu l-am aplicat de câteva ori și pe toată sprânceana, dar de cele mai multe ori l-am aplicat la colțurile interne și externe ale sprâncenelor, acolo unde – să spunem – că aveam nevoie de puțin ajutor. 

Cel puțin colțul intern al sprâncenei stângi este mai golaș și după ce am început să folosesc acest ser, am observat că au început să mai crească fire noi de păr. Acolo a fost efectul cel mai vizibil, dar și pe celelalte zone am văzut o îndesire ușoară a firelor de păr. 

De asemenea, îmi place că e super ușor de folosit datorită aplicatorului care are același „sistem” cu aplicatoarele pentru rujurile lichide de buze.

Dacă eu am observat aceste efecte la o folosire când și când a serului, mă gândesc că la o folosire regulată ar trebui să se vadă niște efecte și mai pronunțate. Nu știu cum ar „funcționa” în cazul unor sprâncene foarte subțiri și rare, pentru că – din nou – nu e cazul  meu, dar puteți să-i dați o șansă să vedeți dacă vă ajută. 🙂 

Spuneți-mi și părerea voastră despre serul de sprâncene Bonilash – dacă l-ați folosit, bineînțeles.

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/