la vie est belle lancome

Ce se mai poate spune despre La Vie Est Belle, un parfum lansat in 2012 si care a devenit, intre timp, un fel de emblema a casei Lancome. Dupa ce s-a vorbit atat despre el si a ajuns pe masuta de toaleta a mii de femei, ai putea crede ca e un parfum banal, care nu mai poate uimi prin nimic. 

Este, intr-adevar, un parfum care se potriveste aproape oricui si care poate fi purtat cu orice ocazie si tinuta. Totusi, cred ca tocmai acest caracter universal il face sa fie un produs special si iubit de atat de multa lume. Este un parfum extrem de versatil, care se adapteaza pe personalitatea fiecarei femei, dar care poate fi si foarte diferit, in functie de persoana care il poarta. Poate fi copilaros, daca este purtat de o domnisoara, poate deveni senzual atunci cand este asortat la o rochie de seara rosie sau neagra sau se poate transforma intr-un parfum “cuminte” si elegant cand este asociat cu o tinuta business. 

La Vie Est Belle este dulce (fiind perfect pentru anotimpul rece), dar nu suparator. Este un dulce sofisticat si rafinat, nu gretos si innecacios. 

Se deschide cu note fructate de pere si coacaze negre.

Mai apoi, se duce spre tonuri florale si imbietoare, cum ar fi irisul, floarea de portocal si iasomia.

Finalul este grandios si gurmand, cu note de vanilie, patchouli si praline.

Este un parfum aparent simplu si comun, dar care ascunde, de fapt, bucuria, senzualitatea si forta fiecarei femei care il poarta. Orice parfum spune o poveste, iar acesta, prin prisma numelui, ne “povesteste” despre frumos, despre optimism si despre faptul ca viata se intampla acum si aici. 

Asadar, nu va lasati influentate de faptul ca La Vie Este Belle a devenit un “parfum purtat de toata lumea” si dati-i o sansa. Adaptati-l stilului vostru si va veti indragosti iremediabil de el. 

Daca l-ati avut sau il aveti, spuneti-mi in comentarii cum vi se pare? 🙂