parfumuri-oriflame

Howdy! Bine v-am regasit pe Beauty Control! Astazi avem o postare parfumata, asa ca sa mai indulcim inceputul de saptamana. N-am mai scris demult despre parfumuri, asa ca vreau sa-mi iau putin revansa si o sa va povestesc nu despre unul, nu despre doua, ci despre trei parfumuri. Nebunie! 

Mi-am dat seama recent ca nu am mai facut de foarte mult timp o comanda la Oriflame, pentru ca nu am mai avut niciun reprezentat prin zona. Mai nou, am inteles ca se poate inscrie oricine in Oriflame, fie ca reprezentat, fie in calitate de client. Practic, iti poti comanda online produsele, ca in orice alt magazin virtual. Ce pot sa spun? Suna bine, si poate asa o sa mai incep si eu sa imi mai iau cate ceva de la ei. 🙂 

Motivul pentru care revenit in minte aceasta companie este un parfum de-al lor (de aici si subiectul articolului). De fapt, corect ar fi sa spun “un fost parfum de-al lor”. Este vorba despre Nomadic, un parfum absolut superb care mi-a placut mult si pe care l-am mirosit prima oara intr-o toamna. Si, ca sa vezi, e din nou toamna si mi-a fugit gandul spre acea aroma condimentata, calda si unica. Din pacate, parfumul Nomadic nu se mai regaseste in oferta Oriflame si imi pare nespus de rau. Era un parfum care ma caracteriza si care era perfect pentru vremea asta mohorata. Oriflame, bring it back, bring it back, don’t take it away from meee…

Dar, sa revenim la prezent si la parfumurile care inca se mai regasesc in oferta companiei si care sunt printre preferatele mele.

  • Giordani Gold
parfum-giordani-gold-oriflame
Sursa: Oriflame Romania

Parfumul acesta imi aminteste de liceu si de o perioada frumoasa din viata mea. La vremea aceea, nici nu stiu daca avea si terminatia “Gold” in nume sau era pur si simplu “Giordani”. Imi amintesc ca avea o sticluta simpla, cu un capac negru si cu un miros pudrat, elegant si cat se poate de feminin. Dupa mine, acesta este un parfum fara varsta si are, la fel ca Nomadic-ul, o caldura aparte, care il face potrivit pentru anotimpul rece.

  • Lucia
Sursa: Oriflame Romania
Sursa: Oriflame Romania

Acesta este un alt parfum care, la un moment dat, a fost scos din catalogul Oriflame, dar a fost readus la lumina. Acest parfum este o stare de spirit si emana caldura si gingasie. Iti da o stare de bine atunci cand il porti, iar notele lui florale il fac potrivit atat pentru primavara, cat si pentru o vreme ceva mai rece. Poate fi purtat foarte usor atat de domnisoare, cat si de doamne, si acum ca este din nou in oferta, poate fac si eu un pacat mic. 😀

  • Elvie
parfum-elvie-oriflame
Sursa: Oriflame Romania

L-am lasat pe acesta la final pentru ca este parfumul meu preferat de la Oriflame si unul dintre all time favorites. Este un parfum floral-fructat care, pentru mine, este egal cu anotimpul cald, cu copacii inmuguriti si cu florile inmiresmate. Este proaspat, dar nu exagerat de fresh, delicat, si totusi persistent si nu cred ca o sa ma satur de el prea curand. Este un parfum ludic si finut, care se asorteaza bine cu o rochie inflorata din dantela. Cam asa il vad eu purtat in combinatia ideala, desi eu l-am purtat si la blugi si tenisi. 😀 Am auzit ca a aparut si varianta Elvie Firefly si sunt foarte curioasa cum este si acela, daca pastreaza ceva din original.

Acestea sunt parfumurile mele preferate de la Oriflame. Recunosc ca nu am incercat prea multe de la ei, dar pe acestea le-am avut si mi-au ramas intiparite in minte, suflet si piele. Voua ce parfumuri va plac de la Oriflame? Dati-mi niste idei. 🙂 Intre timp, ne auzim pe Facebook si Instagram. Va pup!

P.S. Oriflame, vrem Nomadic inapoi!