La ridurile din jurul ochilor mă refer și nu, nu prea putem scăpa de ele decât dacă apelăm la un chirurg estetician. Și cum eu nu vreau așa ceva, am zis să mă limitez la ce găsesc pe piață, și anume creme antirid. 

Mda, am ajuns la vârsta aia la care începe să se vadă laba gâștei. Nu vă gândiți la prostii (ntz, ntz, ntz!), este vorba despre acele riduri care apar în colțul exterior al ochiului. Problema la mine e că le am pe alea și, pe deasupra, mai am și niște „frumuseți” de riduri în colțul interior al ochiului. E de vis! Mai adăugați și niște cearcăne adânci și foarte închise la culoare și ați obținut niște ochi de 60 de ani pe o față de 30. Yey for me!

Ce pot să spun? Nu mă mândresc cu asta, dar nu prea am ce face. Așa că singurele arme pe care le am la îndemână sunt cremele antirid și anticearcănele. În articolul de astăzi am să vorbesc doar despre primele.

Problema cu ridurile este că odată ce au apărut, nu mai dispar și rămân cu tine forever and ever (măcar ele să fie fidele și să nu te părăsească). Așadar, eu nu prea am ce face cu ridurile pe care deja le am în jurul ochilor (decât, poate, să mă uit urât la ele în fiecare dimineață). Și nicio cremă antirid pentru ochi nu a făcut nimic pentru acele riduri și nici nu mă aștept să dau peste o cremă minune care să-mi lase pielea fină.

Ideea cu aceste creme antirid este că ele sunt făcute pentru prevenire și nu pentru tratare. Deci nu te poți aștepta să-ți șteargă ridurile peste noapte. Eu m-am lecuit cu astfel de produse și acum, tot ce caut în aceste creme este să fie destul de hidratante pentru zona uscată din jurul ochilor. Nu mai vreau minuni, vreau doar să am pielea hidratată și să mă păcălesc că astfel, țin la „distanță” și ridurile. :)))

Gerovital H3 Hyaluron C

Ei bine, Crema Antirid Contur Ochi și Buze de la Gerovital m-a ajutat să păstrez această hidratare. Este din gama H3 Hyaluron C și am luat-o din Auchan cu doar 14 lei. Pe site-ul lor am văzut că este 16,87 lei.

Crema conține acid hialuronic ca ingredient principal. Are și vitamina C și vitamina E în compoziție, acestea fiind potențate de acidul hialuronic. Alcoolul din compoziție (Cetearyl Alcohol) este unul bun și nu usucă pielea. Din contră, este emolient și lucrează împreună cu restul ingredientelor pentru acel efect de hidratare. Crema conține și parfum spre finalul listei de ingrediente, însă conform spuselor celor de la Farmec, este vorba despre un parfum hipoalergenic. 

Mai departe, hai să vorbim despre acțiune și părerea mea despre această cremă.

Impresii

  • Este nevoie de o cantitate mică pentru întreaga zonă din jurul ochilor. Așadar, este un produs foarte spornic. Are 15 ml, îl am de prin Februarie – Martie și l-am terminat acum in Iulie. Deci, a ținut destul de bine, în condițiile în care l-am folosit zilnic, de 2 ori pe zi.
  • Hidratează foarte bine zona din jurul ochilor și se absoarbe imediat în piele, fără să lase peliculă grasă sau lipicioasă. 
  • Datorită efectului de hidratare, aplicarea anticearcănului este mult mai ușoară (nu se mai aplică în pete; nu accentuează nicio zonă uscată).
  • Îmi plac la nebunie ambalajul și aplicatorul. Este sub formă de… seringă, să-i spunem, și poți scoate fix cât produs ai nevoie. În plus, produsul nu intră în contact cu aerul și lumina și nu îi este afectată compoziția.

  • Nu am folosit-o pentru zona din jurul buzelor, deci nu pot să mă pronunț în acest sens.
  • După cum am spus și mai sus, nu am observat niciun efect antirid.

Per total, este o cremă care mi-a plăcut și sigur o să o mai recumpăr pe viitor. Hidratează, dozează bine produsul și are un preț mai mult decât prietenos, așa că are o bilă albă din partea mea. 

Voi ați încercat-o? V-a plăcut ori ba?

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache