Hello, lovely people!

Dacă mă urmăriți pe Instagram, poate știți de proiectul meu #fericire365. Dacă nu, atunci sunteți pe cale să aflați despre ce este vorba. (Also, îmi puteți da și un „Follow” pe Instagram ca să nu mai pierdeți nimic din ce postez acolo. :D)

M-am tot gândit de ceva timp la un proiect fain pe care să îl lansez pe Instagram, iar în luna Mai mi-a venit ideea: un proiect al fericirii. Practic, am creat 2 hashtag-uri – #fericire365 și #fericireiniunie – și pe baza acestora, am postat în fiecare zi din luna Iunie câte o poză cu ceea ce reprezintă pentru mine fericirea. Dacă dați căutare după acest hashtag, o să vedeți diverse, de la o felie de pepene la Jazz, cățelul meu. Ideea din spate era că fericirea e în toate aceste lucruri simple, doar că noi nu ne dam seama de asta sau ignorăm chestia asta și ne dorim mereu mai mult – iar Instagram-ul perpetuează din plin chestia asta!

I-am provocat și pe urmăritorii mei să folosească aceste hashtag-uri și două persoane chiar mi-au acceptat provocarea, ceea ce m-a bucurat super mult. Dacă vreți să vedeți toate postările sub hashtag-ul #fericireiniunie, puteți da click aici.

#fericireiniulie

După cum v-am spus, odată cu #fericireiniunie, am creat și #fericire365. M-am gândit că dacă vreau să mai postez și în restul anului din chestiile care mă fac fericită, nu voi mai putea folosi #fericireiniunie. Logic! Așadar, la finalul lunii Iunie, am luat decizia de a continua această provocare și am mers mai departe cu #fericireiniulie, cu o mică schimbare – nu am mai postat în fiecare zi, pentru că ar fi fost prea solicitant/repetitiv/poate chiar enervant la un moment dat să am numai postări legate de chestiile care mă fac pe mine fericită. Așadar, am postat doar atunci când am avut ceva de spus în acest sens și când am dat peste ceva care mi-a adus un zâmbet mare pe față.

Puteți vedea postările de sub #fericireiniulie dacă dați click aici.

#fericire… in tot restul anului

Și dacă tot am pornit cu „fericirile” din Iunie și apoi cu cele din Iulie, am zis să merg până la capăt și voi continua cu astfel de postări un an întreg – adică până în Mai 2019! Asta înseamnă că voi crea un nou hashtag pentru fiecare lună și îl voi folosi ca să vă arăt lucrurile care m-au făcut fericită în luna respectivă. Alături de hashtag-urile aferente fiecărei luni, voi folosi, bineînțeles, și #fericire365. Așa, o să am toate postările din această provocare adunate sub același hashtag.

Dacă vreți să vedeți tot ce s-a postat până acum în cadrul acestui proiect, dați click aici.

Până acum, toată această aventură m-a ajutat să-mi dau seama de lucrurile care mă fac să mă simt bine și îmi aduc fericire. M-a ajutat să fiu recunoscătoare pentru ele și să nu le mai iau ca pe niște lucruri care mi se cuvin. (Nimic în viața asta nu trebuie luat „de-a gata”. Sună a clișeu, dar azi poți fi rege și mâine te poți trezi cerșetor, așa că trebuie să facem un pas în spate și să nu mai privim oamenii/lucrurile din jurul nostru ca și cum vor fi acolo pentru totdeauna.)

Nu în ultimul rând, m-a provocat să caut și să găsesc în fiecare zi fericirea în cele mai inedite lucruri – și ați fi surprinși să aflați câte chestii din lumea asta ne pot umple inima de furnicături și o fac să țopăie precum Jazz când își vede plicul. Ar trebui să încercați această provocare măcar pentru o săptămână. Veți fi surprinși de rezultat!

Așadar, proiectul fericirii continuă. Mai sunt câteva zile din #fericireiniulie și apoi o să văd ce îmi aduce #fericireinaugust.

Ca de obicei, vă invit cu mare drag să folosiți atât hashtag-urile aferente fiecărei luni, cât și #fericire365. Chiar sunt curioasă să văd ce vă face pe voi fericiți. 🙂 Ne vedem pe Instagram! :*

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache