Hello, dragilor! Astăzi vă invit la o incursiune în lumea decorațiunilor interioare.

Nu multă lume știe asta, însă acum 2 ani (chiar la finalul lui August se împlinesc 2 ani), am reușit să ne luăm apartamentul nostru. Odată cu apartamentul au venit și foarte multe cheltuieli (cum era de așteptat), așa că decorarea propriu-zisă a casei a fost lasată pe ultimul plan. Ca să vă faceți o idee, nici până în ziua de azi nu am reușit să decorăm totul așa cum am fi vrut noi, pentru că mereu au apărut alte cheltuieli și priorități.

Cu toate astea, din când în când, mai dau „iama” pe site-urile cu decorațiuni să văd ce a mai apărut nou, ce mai trec pe wishlist, la ce mai visez noaptea, chestii de astea obișnuite. Așa se face că am ajuns pe FAVI.ro, care este, de fapt, un motor de căutare pentru o selecție largă de piese de mobilier și decorațiuni. Vă dați seama că nu am putut rezista și am „scormonit” fiecare colțișor al site-ul până am ajuns la o listă de 7 produse de pus pe wishlist. Mi-a fost foarte greu să rămân doar la acestea 7, că eu le-aș fi inclus aproape pe toate… Dar am fost cuminte…

Hai să vedeți ce am ales:

  • Ceas Topit Dali – Mi-am dorit dintotdeuna un astfel de ceas (bine, poate nu chiar „dintotdeauna”, dar de când am auzit ca există așa ceva). Așa că a fost primul pe care l-am trecut pe listă și într-o zi, sigur o să-l văd și eu cum se scurge ușor din biblioteca mea. 

  • Masă de Cafea – Cam cât de șmecheră este această măsuță? Îmi place mult modelul acela geometric perforat ce face măsuța să semene mai mult cu o decorațiune decât cu un simplu obiect practic.

  • Pom Decorativ cu Led-uri – Ce pot să spun mai mult decât că e simpatic și că ar da super bine în pozele de Instagram? :))

  • Poster Friends – Friends este unul dintre serialele mele preferate de comedie, așa că nu m-ar deranja deloc să am un astfel de poster în casă. Poate fi pus oriunde: deasupra patului în dormitor, deasupra canepelei în living, pe hol, în toate cele 3 încaperi deodată… (ok, nu sunt chiar atât de disperată după serial… cred…)

  • Scaun-Balansoar Modern – În sufletul meu sunt o băbuță și îmi doresc un scaun-balansoar de când mă știu. Aș sta toată ziua să mă legăn cu o carte în mână, cu Jazz în brațe… Așadar, când am văzut scaunul ăsta, a trecut direct pe lista mea de favorite. Aspectul modern m-ar ajuta să fiu o băbuță „undercover”, iar forma lui pare extrem de confortabilă – e ca un scaun care te îmbrățișează.

  • Tablou Harta Lumii – Îmi place foarte mult să călătoresc, așa că un asemenea tablou ar fi un obiect de decor ideal pentru mine. Mi-l și imaginez cum stă deasupra canapelei (sorry, poster cu Friends) și mă ademenește să mai vizitez și locul ăla și ăla și ăla…

  • Dulap Metalic – Acesta mi se pare perfect pentru hol – pe stilul: „ia-ți bagajele și pleacă”! Glumesc, bineînțeles! Are acel aspect retro/vintage care mie îmi place foarte mult și este o piesă de mobilier deosebită care sigur ar atrage privirile musafirilor.

Acestea sunt alegerile mele de pe FAVI.ro. Puteți să-mi spuneți și care sunt alegerile voastre. 🙂

Până data viitoare, mă găsiți pe:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache