În luna August, Yves Rocher a lansat un nou parfum – Mon Évidence – și am fost îndeajuns de norocoasă încât să primesc și eu această surpriză parfumată. Este o extensie a gamei Comme une Évidence, ce a fost lansată în 2003. 

Notele principale ale parfumului sunt:

  • Trandafir Damascena – notă florală, bogată
  • Patchouli – notă verde, ierboasă, ușor lemnoasă
  • Vanilie – notă dulce, suavă
  • Mandarină – notă fresh, înțepătoare și citrică

Ambalajul parfumului este simplu, transparent, cu accente roz, diafane. Ceea ce mi s-a părut foarte interesant este că vine cu un capac de lemn de frasin. De altfel, întreaga campanie din jurul acestui parfum este, de fapt, un îndemn la reconectarea cu natura, la relaxare, la închiderea filelor de pe Chrome/Firefox și răsfoirea filelor unei cărți, la trăirea vieții în offline mai mult decât în online.

Parfumul este unul reușit. De altfel, este primul parfum Yves Rocher pe care îl am și chiar sunt foarte încântată de el. Trandafirul se simte destul de puternic la început. În general, eu nu sunt fana acestui “ingredient”, dar aici nu mă deranjează, pentru că se îmbină foarte frumos cu celelalte note. Aș spune că este un parfum floral-fructat cu o ușoară tentă lemnoasă.

Pe final, se simt dulceața și vanilia, dar este și puțin înțepător, datorită mandarinei. Cu toate acestea, nu este obositor sau grețos în vreun fel. Din contră, e foarte plăcut și îmi dă o stare de bine, ca o adiere într-o zi caniculară.

Imediat după aplicare, mi se pare că seamănă cumva cu Miss Dior Cherie de la Dior. La final, are unele note care aduc ușor cu La Vie Est Belle de la Lancome.

În concluzie, Mon Évidence este un parfum care poate fi purtat cu succes și în anotimpul rece, dar și într-o zi de primăvară cu mult soare. Vara, la 30+ grade, nu m-aș încumeta să-l port.

P.S.: Până pe 11 Septembrie, veți găsi parfumul la prețul special de 139 lei. 

Până data viitoare, mă găsiți pe:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache