apa micelara ivatherm

Buna, dragile mele! Sper ca ati avut un weekend de poveste! Intampinam saptamana cu un nou review si vorbim despre o apa micelara de la Ivatherm. Este vorba despre un produs pentru piele sensibila si poate fi folosita atat pentru fata, cat si pentru ochi. Este o apa micelara bunicica. Curata bine fata (la ochi trebuie sa insisti ceva mai mult), insa lasa putin tenul lipicios, asa ca trebuie neaparat sa va spalati pe fata dupa folosire. Pe eticheta scrie ca nu necesita clatire, insa trebuie sa stiti ca orice apa micelara (indiferent de marca) trebuie clatita dupa ce o aplicati pe fata, deoarece va poate usca tenul foarte tare daca o folositi in mod regulat si o lasati pe piele peste noapte. 

Ce mi-a placut la apa micelara Ivatherm

  • Curata bine tenul, fara sa-l irite. Nu mi-a provocat cosuri sau altfel de iritatii, deci tind sa cred ca 
  • Nu irita ochii, ceea ce este un mare plus pentru un astfel de produs.
  • Nu contine sapun, alcool sau parabeni si are ingrediente ok, fiind facuta cu apa termale Herculane, asa cum ne-au si obisnuit cei de la Ivatherm.

Ce nu mi-a placut la apa micelara Ivatherm

  • Trebuie sa insisti ceva mai mult cand vine vorba de demachiatul ochilor. Eu combin apa micelara cu ulei de migdale si astfel demachierea este mai simpla.
  • Contine parfum (chiar daca este printre ultimele ingrediente) si se simte destul de puternic. Acest lucru nu mi se pare chiar ok, avand in vedere ca este o lotiune micelara pentru ten sensibil. Pe mine nu m-a deranjat acest aspect, dar s-ar putea sa fie un inconvenient pentru anumite persoane care sunt sensibile la parfumurile din produsele cosmetice pentru fata.
  • Lasa fata putin lipicioasa si trebuie clatita, neaparat.

Gramaj: 250 ml (eu am avut varianta de 100 ml)

Pret: aproximativ 50 de lei

Nota: 4.5/5

Per total, pot spune ca este o apa micelara buna care isi face treaba cu brio. Nu stiu daca o voi recumpara in varianta mare, doarece acum ma asteapta cuminte o varianta de 400 ml a apei micelare de la Garnier. 😀

Pana data viitoare, v-am pupat si va astept pe Facebook si Instagram!