Sursa foto: OSMOZ
Sursa foto: OSMOZ

Parfumul acestei saptamani este unul seducator, puternic, elegant si provocator – Alien de la Thierry Mugler. Este al doilea parfum de la casa Mugler pe care il veti gasi pe acest blog. Primul a fost inconfundabilul Angel, despre care puteti citi aici.

Cele doua parfumuri se aseamana prin faptul ca sunt amandoua foarte tari, puternice si nu sunt pentru toata lumea. Sunt genul de parfumuri pe care ori pe iubesti, ori le urasti. Angel? Il iubesc! Alien? Not so much! :))

Este un parfum din categoria oriental-lemnoasa. Este dulceag, gurmand (pe mine ma duce cu gandul la mirosul de mentosane de pe vremuri :))) si are o persistenta mare. Il vad purtat de o femeie cu o personalitate puternica, care stie ce vrea de la viata si stie si cum sa obtina tot ceea ce vrea. Nu are nimic din aerul diafan al lui Angel. Este mai direct, mai “dintr-o bucata”, daca vreti. 

Aroma sa este data de urmatoarele note:

Notele de varf: iasomie si iasomie Sambac

Nota de mijloc: casmir

Nota de baza: ambra

Alien este un parfum de seara. Nu prea il vad purtat ziua, mai ales pe niste calduri insuportabile. Asa ca o sa-l pun la categoria parfumurilor pentru sezonul toamna-iarna. Sticluta acestui parfum este si ea inconfundabila si te duce cu gandul la o altfel de lume, misterioasa si magica.

Desi este un parfum greoi, nu este innecacios sau gretos. Este usor de suportat daca este purtat pe niste temperaturi decente. In rest, daca va plac parfumurile dulci si tari si vreti sa va simtiti senzuale, puternice si sa iesiti din anonimat, puteti sa-i dati o sansa acestui parfum. Daca sunteti fane ale aromelor mai fine si discrete, atunci Alien s-ar putea sa nu fie pentru voi.

Astept sa-mi spuneti daca ati avut sau aveti acest parfum si cum vi s-a parut? 🙂