sabon romania, colectie craciun, wonderland
sabon romania, colectie craciun, wonderland
Sursa foto: Facebook Sabon Romania

Cred ca nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca cei de la Sabon pun foarte mare pret pe ambalaje si reusesc mereu sa ne surprinda cu minunatii de produse scoase parca dintr-o carte de povesti. Ei bine, colectia lor de Craciun de anul acesta chiar este inspirata dintr-o carte, si anume “Alice in Tara Minunilor”. 

Prin aceasta gama, compania reuseste sa ne introduca intr-o atmosfera feerica, de domeniul fantasticului, exact asa cum face si povestea originala. 

Si-au intitulat colectia “Wonderland”, si este de ajuns sa le vezi ambalajele ca sa fii transpus instantaneu intr-o lume fermecatoare a texturilor si parfumurilor.

V-am ametit destul cu atatea metafore si epitete, asa ca hai sa trecem la colectia propriu-zisa.

Intreaga gama prezinta o aroma unica data de notele de trandafiri, violete, mosc, mandarina si bergamota. Este o combinatie interesanta, feminina si foarte eleganta, numai potrivita pentru acest sezon. Dar, inainte de ajunge la acest miros imbatator, primul lucru care iti atrage privirea si sufletul este modul in care sunt ambalate aceste produse speciale. 

colectie wonderland sabon
Sursa foto: Facebook Sabon Romania

Uleiurile de dus vin in niste recipiente de sticla, de un negru opac. Au pompita si reprezinta genul ala de ambalaj pe care il pastrezi dupa ce se termina produsul din el doar pentru ca arata mult prea bine ca sa il arunci. 

Exfoliantul si crema de corp vin in recipiente mari, rosii, care mi se pare ca sunt reprezentarea perfecta a sarbatorilor de iarna. Untul de maini are ambalajul negru cu insertii rosii si aurii. 

Apoi, pe langa aceste produse emblema pentru Sabon, colectia mai contine arome de camera, portfarduri, sapun solid, lumanare, cosulete de depozitare si chiar un suport deosebit de elegant pentru carte. Insa, mie mi-au atras cel mai mult atentia cutiutele cu magnet pentru depozitare. Sunt sub forma de carte si au si o fundita pe o parte. Sunt absolut adorabile. 

wonderland sabon, colectie craciun sabon
Sursa foto: Facebook Sabon Romania

Intreaga colectie o gasiti aici (click). Preturile pornesc de la 15 lei si merg pana la 220 lei. Sunt ceva mai piperate, dar cred ca merita din plin. Din punctul meu de vedere, reprezinta cadoul perfect pentru doamnele si domnisoarele din viata voastra. 

Cum vi se pare aceasta colectie de la Sabon? Ce va face cu ochiul? Spuneti-mi in comentarii!

Cu drag,

Andreea M.