Acum vreo 6 luni, am avut interventie cu Dermapen la nivelul fetei. Am ales aceasta procedura pentru o cicatrice destul de vizibila pe care am capatat-o in zona buzelor, insa doamna doctor mi-a spus ca putem extinde tratamentul si la nivelul fetei pentru ca intra in acelasi pret.

Am stat destul de mult timp pe ganduri daca sa fac procedura sau nu. Nici pretul nu era unul mic si stiam ca vine si cu anumite parti negative (inflamarea fetei timp de cateva zile, uscarea si decojirea tenului, etc.).

Dermapen-ul este ca un stilou cu mai multe ace fine in varf. Aceste ace provoaca niste micro-leziuni la nivelul pielii, “incurajand-o” sa produca mai mult colagen pentru a vindeca aceste rani foarte-foarte mici. Aceasta productie crescuta de colagen duce si la alte avantaje, cum ar fi diminuarea cicatricilor (inclusiv cele lasate de acnee) si a ridurilor, reducerea petelor si chiar a vergeturilor (dar eu nu am avut de-a face cu asa ceva pe fata). Per total, ar trebui sa ofere un aspect mai placut si mai proaspat tenului.

Pentru rezultate optime, procedura ar trebui repetata cu aproximativ 6 saptamani distanta intre tratamente. Eu am facut o singura procedura si nu am mai mers la alte interventii ulterioare.

In clipul postat pe YouTube, gasiti toate detaliile despre procedura, cum a decurs, cum a aratat tenul meu in zilele de dupa tratament, ce efecte am avut si daca as mai repeta interventia sau nu. Asa ca va invit sa urmariti clipul in care am strans toate aceste informatii.

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/