review Kiehl's

review Kiehl's

De când am intrat în lumea asta a beauty blogging-ului, am descoperit foarte multe firme de cosmetice care de care mai atrăgătoare și mai pline de laude. De la brand-uri de lux, la firme românești de nișă, toate îmi fac cu ochiul și m-aș scălda în ele, deși mai mult de jumătate nu mi s-ar potrivi, probabil.

Una dintre aceste firme după care salivam de fiecare dată când vedeam câte o poză cu vreun produs este Kiehl’s. Mă uitam fascinată la review-uri pe YouTube și apoi la prețurile produselor și îmi dădeam seama că o relație între noi ar fi imposibilă pe moment. Portofelul spunea nu și nu, inima tot cerea. Ei, ce să-i faci. Iubiri imposibile au mai fost și or să fie.

Și la fel se poate spune și despre minuni. Exagerez, desigur, dar printr-o întâmplare foarte fericită, am ajuns să testez și eu, în sfârșit, câteva produse Kiehl’s. Și aici trebuie să mă opresc și să-i mulțumesc Alexandrei pentru această „întâmplare” și pentru faptul că pot să vă scriu acest review. 🙂

Datorită ei, am pus lăbuța pe 4 dintre cele mai populare produse ale lor și le-am pus la teste din prima zi.

Începuturile

Înainte de a merge mai departe cu review-ul, vreau să vă spun că Kiehl’s este o companie de cosmetice din Statele Unite. A fost înființată în 1851 (la vremea aceea, era o simplă farmacie).

Produsele lor conțin ingrediente naturale (plante și uleiuri din plante, în special) și de aici vine și prețul lor mai piperat.

În România, Kiehl’s este prezent în București (AFI Palace Cotroceni și Băneasa Shopping City) și, din ce am înțeles, vor deschide un magazin și în Cluj.

Produsele Testate

O să încep cu cele două creme, cea de ochi și cea de față.

crema ochi Kiehl's, crema fata Kiehl's

  • Powerful-Strength Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate (se putea să ai un nume mai lung de atât???)
  • Ultra Facial Cream (am scăpat ieftin cu ăsta)

Crema de ochi conține 10,5% Vitamina C, iar crema de față are diverse lipide și uleiuri naturale menite să susțină hrănirea pielii. Pot spune că ambele sunt foarte hidratante.

Crema de ochi este și destul de grasă ca textură. De aceea, trebuie aplicat destul de puțin produs ca să intre bine în piele. În ce privește faptul că îndepărtează liniile fine și cearcănele, nu pot să mă pronunț. Trebuie o folosire mult prea îndelungată ca să-ți dai seama de aceste proprietăți. Dar, pentru o zonă foarte uscată, această cremă este mai mult decât binevenită, deoarece hidratarea se menține pentru mult timp.

Crema de față este mai lejeră și intră destul de repede în piele, fără să lase vreo peliculă la suprafață. Cu toate acestea, pentru tenul meu mixt, o văd mai potrivită ca o cremă de noapte. Oricum, am folosit-o și dimineața și seara ca să văd cum se comportă și pot să vă spun că a menținut tenul hidratat toată ziua, iar fondul de ten s-a aplicat foarte frumos peste cremă, fără să „curgă”. La fel, dacă aveți un ten ceva mai uscat, cred că acest produs vi s-ar potrivi foarte bine.

Să trecem la categoria mai grea.

midnight recovery cleansing oil

  • Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil (oamenii ăștia nu se încurcă cu nume ușoare)

Acesta este un ulei demachiant, primul pe care îl și folosesc, de altfel. În ultimul timp, am observat o tendință în direcția asta a uleiurilor demachiante și cred că o să prindă din ce în ce mai mult teren și la noi în țară. Uleiul acesta de la Kiehl’s conține foarte multe uleiuri benefice, inclusiv ulei de lavandă, care îi și conferă un parfum plăcut și foarte reconfortant. 

Cum l-am folosit: am aplicat câteva picaturi în palme și apoi am întins produsul pe toata fața, inclusiv pe zona ochilor. L-am masat cu mișcări circulare și apoi am clătit cu apă. La final, am venit cu câteva dischete demachiante ca să îndepărtez tot excesul de apă/ulei/machiaj/impurități. 

O să fiu sinceră cu voi și o să vă spun că nu face minuni. În zona ochilor, cel puțin, trebuie să insiști destul de mult și eu nu mă machiez excesiv și nu folosesc produse waterproof. Prima oară, nu am folosit dischetele demachiante. M-am clătit pur și simplu cu apă și apoi am tapotat fața cu un prosop. Ce pot să vă spun este că ratonii ar fi fost invidioși pe mine la ce ochi negri aveam. Apoi, după trucul cu dischetele demachiante, lucrurile au stat mai bine. 

După ce foloseam uleiul demachiant și veneam cu loțiunea tonică ca să fiu sigură că treaba este bună, discheta demachiantă tot nu ieșea 100% curată. Dar asta nu se întâmplă nici la demachiantele pe care le folosesc în mod normal, deci nu am ce să-i reproșez aici. 

Per total, este un produs ce oferă o experiență plăcută și este hidratant, dar nu vă bazați numai pe el, dacă vreți o demachiere în profunzime.

Și vedeta articolului este…

midnight recovery concentrate, midnight recovery concentrate review

  • Midnight Recovery Concentrate

De fapt, cred că este vedeta firmei Kiehl’s, în general. Acesta cred că este și primul produs pe care l-am văzut de la ei și despre care am auzit numai cuvinte de laudă. Sneak peak: își merită toate acele laude. Este un fel de „Făt-Frumos” al produselor de îngrijire. 

Face parte din aceeasi gamă cu uleiul demachiant de mai sus, deci conține cam aceleași uleiuri, inclusiv cele de lavandă și primula. Bineînțeles, are și același miros liniștitor și îmbietor. 

După cum îi spune și numele, acest ser se aplică seara, înainte de culcare, ca să poată „lucra” în timpul nopții. Cu alte cuvinte, dimineața, vă veți trezi cu o altă față. Bine, nu vă veți transforma în Angelina Jolie dintr-odată, dar veți avea pielea mult mai plăcută la atingere, hidratată și fericită.

Este nevoie doar de vreo 3 picături pentru toată fața și se aplică prin mișcări circulare. Astfel, te ajută să îți faci și un mic masaj al feței. Fiind un ulei uscat, nu rămâne la suprafața pielii și nici nu îți simți tenul unsuros după aceea. Deci nu, nu este bun pentru prăjit ochiuri. Așa, revenind la ale noastre. Tot din cauză că este un ulei mai atipic, nu umple porii și nu cauzează puncte negre.

  • Așadar, având in vedere că este vorba despre un ser sub formă de ulei, intră destul de rapid in piele și hidratează instantaneu. Uneori, nici nu mai aplicam cremă după.
  • De asemenea, pielea este parcă mai luminoasă după ce îl aplic.  
  • Dimineața, tenul se simte la fel de hidratat ca și când de-abia aș fi aplicat produsul.
  • În plus, simt că a îmbunătățit textura pielii și nu numai că nu mi-a format monstruleți pe față, dar parcă a ajutat și la vindecarea celor pe care îi aveam deja.

Deci, își merită cei 260-270 de lei pentru 30 ml? N-am crezut că o să spun asta, dar da, își merită banii. Cu atât mai mult cu cât îți trebuie doar 3 picături pentru o utilizare, deci cei 30 ml te țin vreun an, poate chiar mai mult. Așadar, dacă aveți ocazia și bugetul să puneți mâna pe Midnight Recovery Concentrate de la Kiehl’s, nu ezitați.

Simt că acest articol este mult prea lung și că doar vreo 2 persoane vor avea răbdare să îl citească până la capăt, așa că mă opresc aici. 

Vă aștept, însă, să mai discutăm în secțiunea de comentarii.

Până la următorul articol (care o să fie mai scurt, promit), vă aștept pe:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Cu drag,

Andreea M.