Lifestyle

Unicorni, Vata de Zahar si Inghetata

Sa nu fii matur si serios doar pentru ca asa iti cere societatea. Sa poti sa te bucuri de lucrurile simple chiar daca esti coplesit de munca si probleme. Sa indraznesti sa fii copilaros chiar si la 30, 40, 50 de ani. Sa te bucuri de viata. Sa fii tu.

Ce legatura are asta cu niste geluri de dus? Nici una, in mod evident. Doar ca, poate atunci cand iti iei geluri de dus cu unicorni la aproape 30 de ani, s-ar spune ca ai o problema. Sau “lumea” ar spune asa. Lumea serioasa. Mie mi se pare perfect normal.

Unicorni? Vata de zahar? Inghetata? Da, da si da.

geluri de dus balea

Sunt lucrurile mici cu care ma inconjor si care ma trag de maneca: “Sa nu uiti sa fii copil! Din cand in cand. Asa, ca sa nu o iei razna.” Ceea ce e comic pentru ca tocmai daca esti prea copilaros esti “acuzat” de nebunie. “Ai dat si tu in mintea copiilor!” “Nu, am fost mereu acolo.”

Am putea invata foarte multe de la copii daca am sta sa-i analizam atent si nu am fi prea ocupati cu vietile noastre serioase de oameni maturi. Bucuria lor sincera si pofta de viata ar fi doar 2 dintre ele.

Si de ce atata seriozitate si lupta, pana la urma? Tot acolo ajungem cu totii. Dar deja intram in altele.

Ce stiu este ca eu voi incerca sa raman copil toata viata si voi lasa aceasta latura sa iasa la iveala oricand va fi nevoie. Si tu la fel. Dar nu vrei sa o recunosti.

Ce? Cum sunt gelurile de dus? Sunt OK. Dar sentimentul pe care desenele de pe ambalajele lor il ofera este nemaipomenit!

Cu drag,

Andreea M.

Beauty tips aici:

Garantat, fara spam.

Prin abonarea la newsletter ești de acord cu stocarea și utilizarea datelor tale pe acest website. *

2 Comments

  • ghelbere elena

    De ce nu e bine sa fim fim copii! Si mie imi place vata de zahar pe care o mananc impreuna cu baiatul meu. De ce nu mi-ar placea un gel de dus daca pe eticheta are vata de zahar?

    • AndreeaM

      Ei, sunt unii oameni care se cred prea maturi si seriosi pentru lumea asta si tot ce fac ei trebuie sa fie din sfera asta a maturitatii. Si mie imi place vata de zahar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *