ser gerovital

ser gerovital

V-am vorbit despre serul antiimperfectiuni de la Gerovital Happiness in clipul despre rutina de ingrijire a tenului (adica aici). Apoi mi-am dat seama ca nu i-am facut niciun review detaliat acestui produs pe care il iubesc atat de mult. Nu stiu cum mi-a scapat. Sa-mi fie cu iertare!

Va spuneam si in clip ca imi place foarte mult serul asta si ca m-a ajutat sa scap de niste pete destul de urate lasate de cosuri.

Ei, pentru ca eu nu pot sa ma abtin, mi-am “pigulit” iar cativa monstruleti saptamana trecuta si acum am 2 pete de toata frumusetea pe partea stanga a fetei. Cred ca se vad si din avion. In fine, ideea este ca l-am pus din nou la treaba si sper sa ma ajute si de data asta.

Eu il folosesc in principal seara, dar daca am cate un “intrus”, il folosesc si dimineata, ca sa-l elimin cat mai repede.

Despre Produs

produse gerovital happiness

Serul are extract de afine (mai trebuie sa mentionez ca miroase foarte bine?) si contine antioxidanti si acid salicilic. Am observat ca ma inteleg foarte bine cu acidul salicilic cand vine vorba de indepartarea cosurilor si a petelor.

Atentie insa! Nu uitati sa folositi protectie solara atunci cand utilizati produse cu acid salicilic.

Serul are 50 ml. Are o consistenta de gel si este aproape transparent.

Eu il aplic strict pe pata sau pe cos. Nu il folosesc pe toata fata, mai ales ca intra destul de greu in piele. Astfel, este destul de spornic.

Ce Imi Place

  • In primul rand, imi place foarte mult mirosul acestui produs. Este minunat faptul ca nu are miros de medicament si este mai mare dragul sa-l aplici.
  • Imi place consistenta usoara de gel.
  • Contine unul dintre ingredientele mele preferate: acidul salicilic.
  • Daca am un cos si aplic acest ser dimineata si seara, se vindeca/se retrage mult mai repede, cam in 3-4 zile. Apoi, aplic serul in continuare ca sa scap de pata.
  • A “sters” petele lasate de cosuri. Dar a fost nevoie de cateva saptamani bune pentru asta. Nu s-a intamplat peste noapte. 

farmec gerovital

Ce Nu Imi Place

  • Desi are consistenta de gel, intra destul de greu in piele. Dar asta nu ma deranjeaza in mod deosebit, deoarece nu il aplic pe intreaga fata.
  • Pana ce intra in piele, lasa o pelicula usor lipicioasa. Dar din nou, nu este foarte deranjant, mai ales ca eu aplic serul mai mult seara.
  • Am vreo doua pete cu care nu a reusit sa lupte. Probabil nu este atat de puternic incat sa stearga si pete mai vechi.

Per total, me gusta mucho serul asta si vi-l recomand daca aveti pete lasate de “intrusi” sau daca aveti ceva monstruleti pe care vreti sa-i anihilati. Pentru probleme mai grave ale tenului va recomand sa faceti o vizita la doctorul dermatolog.

Va astept parerea in sectiunea de comentarii!

Pana data viitoare, ne vedem/auzim pe:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Cu drag,

Andreea M.