produse oriflame, produse elf

Hello, hello!

Imi cer scuze ca nu mai sunt atat de activa pe blog. Cateodata simt ca nu mai am timp nici sa respir. Dar o sa incerc pe cat posibil sa postez mai des. Pe cuvant de bloggerita!

Asa, acum trecand mai departe. Voiam sa va anunt ca am postat un nou clip pe maretul YouTube. Un clip in care testez diverse chestii noi de machiaj de pe la Oriflame si E.l.f. 

E un fel de “first impressions”, “unboxing”, “haul”, ceva pe acolo. Unele mi-au placut la prima vedere, altele not so much, dar o sa vedeti in clip ce si cum.

O sa-mi cer scuze de pe acum pentru lumina din clip. O sa vedeti (daca va uitati pana la capat :P) ca pe anumite portiuni o sa se mai intunece imaginea. Nu stiu exact ce s-a intamplat, ca ma bate tehnica. Am incercat sa reglez problema, dar nu prea mi-a iesit. Oricum, nu e ceva deranjant (din punctul meu de vedere), deci sper sa va fie ok si voua. 

Ca de obicei, nu uitati de Subscribe si Thumbs Up! Fac bine la sanatate. Sanatatea canalului meu de YouTube, adica. 🙂 Gasiti link-ul spre canal mai jos. Vizionare placuta!

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache