genti yvy bags

In caz ca nu v-ati dat seama din acest articol (click), am o obsesie cu gentile in ultima vreme.

Desi nu pot sa-mi cumpar atat de multe genti pe cat mi-as dori, pot macar sa le admir si sa le trec acolo pe un wishlist. Cele 4 genti pe care le veti vedea in acest articol stau demult pe lista si probabil vor mai sta multa vreme (cel putin ultima). Hey, nu suntem toti bogati, dar putem visa, spera si munci pentru a ajunge acolo.

Deja dam in altele, asa ca hai sa vedem care sunt cele 4 genti pe care mi-as dori sa le am in colectie, sa pot sa le admir in fiecare zi si sa le port (in zile de sarbatoare…).

M-am indragostit iremediabil de acest brand romanesc. Cred ca-mi plac aproape toate modelele lor, dar am zis sa ma limitez doar la doua dintre ele, pe care le puteti vedea mai jos.

yvy bags, genti yvy bags
Sursa foto: www.yvybags.ro

Aceasta neagra imi place pentru simplitatea ei si pentru faptul ca este o piesa “timeless”. Merge purtata la foarte multe tinute, atat casual, cat si mai elegante si pare foarte incapatoare. Detaliul acela cu cele doua noduri de la clapeta mi se pare simplu, dar de efect. Sincera sa fiu, daca as avea geanta asta in colectie, cred ca as purta-o non-stop.

genti yvy bags
Sursa foto: www.yvybags.ro

Geanta bordeaux este mult mai eleganta si are un aer mai sexy. In primul rand, imi place foarte mult culoarea si faptul ca sunt combinate doua texturi: cea de piele intoarsa de pe clapeta si cea “imbulinata” de pe restul gentii. Ma incanta si faptul ca este structurata (ca si prima, de altfel) si are o forma bine definita. La fel, pare foarte incapatoare, dar o vad purtata la tinute ceva mai elegante/offfice.

Iutta este o companie care mi se pare ca se detaseaza de tot ce este pe piata la capitolul genti si asta datorita motivelor traditionale pe care le regasim pe accesoriile lor.

genti iutta
Sursa foto: Facebook Iutta

Geanta care mi-a atras atentia cel mai mult este cea denumita Regina Maria. Motivele cu alb si rosu mi se par clasice pentru portul traditional romanesc si imi place ca se regasesc si pe aceasta minunatie. In rest, geanta este neagra, simpla, dar acel motiv face toti banii. Mi se pare o geanta super incapatoare (cred ca incape si un laptop mai micut in ea) si poate fi purtata cu lejeritate zi de zi ca sa adaugi “acel ceva” tinutei tale.

Nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare. Este un brand de renume care imi place mult (poate si datorita parfumului Black Opium, pe care il ador).

genti yves saint laurent, genti ysl
Sursa foto: www.ysl.com

Geanta pe care as vedea-o intr-o zi in colectia mea este una clasica, neagra. Poate fi purtata cu succes atat acum, cat si peste 15 ani. Trecerea timpului nu o demodeaza, ci din contra, ii sporeste valoarea. Poate fi purtata atat pe umar, cat si in mana, iar lantul si logo-ul de pe ea sunt argintii. Este, cu siguranta, o investitie (avand in vedere si pretul ei) si cand o sa castig la loto, o sa o vedeti la umarul meu.

Cam astea au fost minunatiile de pe lista mea. Cum vi se par? Voi ce aveti pe wishlist in materie de genti? Let me know!

Ne vedem si auzim si pe:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Cu drag,

Andreea M.