produse favorite

Daca e duminica, e clip nou pe YouTube. De data aceasta, clipul vine si cu o mica surpriza la final. Asa ca, daca aveti rabdare sa va uitati la 20 de minute de vorbaraie, veti descoperi si surpriza. 

Pana atunci, o sa va spun ca in clipul de astazi este vorba despre 11 produse cosmetice care mi-au placut atat de mult incat imi doresc sa le recumpar in viitorul apropiat. 

Produsele despre care am vorbit sunt urmatoarele:

Siiii… surpriza este un mic giveaway. Pentru ca sunteti prietenele mele si pentru ca vreau sa incercati si voi cateva dintre produsele care imi plac mie foarte mult, am pregatit un mic concurs. Premiul include:

  • O lotiune de corp Tesori d’Oriente
  • O masca de fata de la Garnier
  • O oja Pupa Milano

Pentru a intra in concurs, trebuie sa faceti urmatoarele:

  • Sa fiti abonatele canalului meu de YouTube. Asa ca dati Subscribe aici daca nu ati facut-o deja. Sa stiti ca o sa ma uit atent la chestia asta.
  • Sa ma urmariti pe retelele de socializare – Instagram si/sau Facebook, in functie de site-ul care va place mai mult si pe care sunteti mai active. Va trebui sa ma urmariti pe una dintre aceste retele deoarece acolo voi anunta castigatoarea giveaway-ului. Dati click aici pentru profilul de Instagram. Dati click aici pentru profilul de Facebook.
  • Sa-mi lasati un comentariu la clipul in care anunt giveaway-ul in care sa-mi spuneti care este produsul vostru favorit pe care il tot recumparati si de care nu va puteti desparti.

Este inutil sa va spun ca cele care nu vor respecta TOATE aceste 3 cerinte nu vor intra in concurs.

Concursul este national si va tine pana pe 25 Iunie, inclusiv. Castigatoarea va fi anuntata undeva pe 26-27 Iunie. Multa bafta tuturor si va astept sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare!

Intre timp, ne auzim si ne vedem pe:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache (Subscribe)