Ten mixt (iarna)/gras (vara)? – Checked
Pori dilatati? – Checked
Imperfectiuni? – Checked
Produs ce promite sa rezolve o parte din problemele astea? – Yes, please!
Cam pe principiul asta am mers atunci cand m-am decis sa-mi iau si eu Serozincul de la La Roche-Posay. Asta si faptul ca social media vuia la adresa lui. Mda, au si campaniile astea de PR rolul lor..
Asa ca m-am dus frumusel la farmacia cartierului (da, il gasiti doar in farmacii si in ceva magazine online), am vazut ca e si la promotie, mi-am facut o cruce mare si mi-am zis “Norocoaso!”, am dat cash-ul si am plecat cu el acasa. L-am folosit din prima zi si… acum trebuie sa va las putin in suspans deoarece, ca un blogger adevarat ce sunt, trebuie sa spun si cateva informatii oficiale despre produs. Are you ready?
Oficial… suna bine
In primul rand, vorbim despre un produs de tip spray care este destinat persoanelor cu tenul gras, iritatii si imperfectiuni. De asemenea, poate fi folosit si pentru senzatiile de arsura cauzate de lama de ras, dar si pentru iritatiile provocate de orice alta forma de epilare.
Contine apa, clorura de sodiu (0.75%) si sulfat de zinc (0.10%).
Zincul din compozitie are rol anti-oxidant, matifiant, calmant si purifiant.
De asemenea, aceleasi informatii oficiale spun ca reduce: luciul tenului cu 73%, numarul imperfectiunilor cu 56% si porii dilatati cu 66%.
Revenind la poveste…
… l-am folosit din prima zi si m-am decis ca acesta o sa fie noul meu toner. De atunci, il folosesc in fiecare seara si dimineata dupa ce imi curat tenul cu un gel spumant. Astfel, tonific pielea si o pregatesc pentru urmatoarele produse de ingrijire.
O sa fiu sincera cu voi si o sa va spun ca nu face miracole (cel putin nu din prima). Cu toate astea, mi se pare unul dintre cele mai bune tonere pe care le-am incercat si o sa vedeti indata de ce.
Acum, hai sa va spun si versiunea mea, neoficiala:
- Este foarte revigorant. Este perfect pentru vara, dar functioneaza bine si pe vreme rece pentru ca te “trezeste”.
- Este usor sarat (banuiesc ca este de la clorura de sodiu).
- Nu lasa nici o pelicula lipicioasa (cum fac unele tonere). Este pur si simplu apa cu ceva minerale si patrunde rapid in piele. Acesta este primul mare plus al lui.
- Usuca destul de tare pielea (de aici si efectul de matifiere). Deci da, matifiaza tenul, dar depinde foarte mult de ce creme si produse folositi dupa. Daca aplicati ceva creme grase, s-a dus tot efectul matifiant. Daca folositi creme specifice tenului gras, care matifiaza si ele, la randul lor, atunci nu o sa va confunde nimeni fata cu un beculet de Craciun.
- Calmeaza iritatiile. Daca ma pune pacatul sa umblu pe la vreun cos si il transform in ditamai monstrul, aplic Serozinc si inflamatia trece ceva mai repede. Al doilea mare plus.
- Acelasi lucru poate fi spus si despre cosuri. V-am zis deja ca usuca pielea. Ei bine, in procesul asta, usuca si cosurile. Daca mai folositi si ceva creme impotriva imperfectiunilor, acestea o sa dispara mai repede de pe fata voastra. Al treilea mare plus.
- Din pacate, nu am observat niciun efect la nivelul porilor dilatati.
- Nu l-am folosit pe iritatiile de dupa epilare pentru ca folosesc apa termala pentru asta.
Deci, to Serozinc or not to Serozinc? Eu as zice ca “to Serozinc”. Desi nu are efecte miraculoase, daca este folosit pe timp indelungat, o sa va ajute mult daca aveti pielea sensibila, cu imperfectiuni si iritatii. O sa va ajute sa tineti cat de cat sub control toate nebuniile astea si, spre deosebire de alte tonere, are doar 3 ingrediente mari si late. Cu alte cuvinte, stiti ce puneti pe fata. Bineinteles, efectele lui se intensifica daca folositi si alte tratamente specifice problemelor tenului vostru.
Sper ca v-a fost de ajutor acest articol si astept sa-mi spuneti daca ati folosit acest produs si daca ati observat vreun efect.
Rock On! 😉
Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/
YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache (Subscribe)
Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/
Eu nu am nevoie dar la folosit si-l foloseste sora mea si este foarte multumita.
Ma bucur sa aud asta. 🙂