beauty blog romania

Acest articol astepta demult sa “vada lumina zilei”, dar au fost multe altele inaintea lui care au avut prioritate. Iata ca, totusi, a reusit si el sa iasa la suprafata.

Am inceput sa citesc bloguri de beauty si sa urmaresc canale de YouTube de nisa de cand mi-a venit ideea de a deschide acest blog. Asadar, pot spune ca multe dintre ele m-au inspirat si m-au motivat sa merg mai departe cu Beauty Control. Si ma inspira in continuare, pentru ca niciodata nu trebuie sa incetam sa invatam de la cei mai buni.

Sunt multe bloguri / canale de YouTube pe care le urmaresc saptamanal sau zilnic, in functie de frecventa cu care posteaza fetele. M-am hotarat sa ma opresc la 6 dintre ele, pentru ca pe acestea le urmaresc cel mai des si imi sunt mai dragi. Ordinea in care sunt prezentate este aleatorie. Daca si pe voi va intereseaza sa aflati tot ce este nou in sfera beauty si sunteti pasionate de acest domeniu, atunci va recomand sa le cititi / urmariti pe:

  • Andreea Balaban – O apreciez foarte mult pe Andreea pentru stilul ei elegant si aparte, dar si pentru sinceritatea si naturaletea ei din clipuri. Este una dintre cele mai faine bloggerite de beauty si fashion din Romania si chiar aveti ce invata de la ea in materie de stil. In plus, daca sunteti pasionate de vintage, atunci sigur o sa va placa atat blogul ei, cat si canalul de YouTube, pe care il gasiti aici.
  • Bianca Cosmeticlover – Imi plac clipurile Biancai pentru ca prezinta mereu multe detalii despre produse. Este foarte informata cu privire la ingredientele produselor si beneficiile lor si chiar ai ce invata de la ea. De asemenea, daca sunteti pasionate de planning si de decorarea agendelor, atunci o sa va placa videoclipurile ei dedicate acestei nise. Ii gasiti canalul de YouTube aici.
  • Mademoiselle Lorraine – Daca sunteti pasionate de machiaj, atunci sigur aveti ce invata de la ea. Eu nu sunt atat de atrasa de tot ce inseamna makeup si tot ii urmaresc clipurile pentru ca sunt foarte informative. Nu stii niciodata cand iti trebuie asemenea informatii, nu? Are multe clipuri interesante, nu numai despre machiaj, ci si despre frumusete si ingrijire, asa ca aveti ce vedea pe canalul ei de YouTube, adica acesta.
  • The Pretty Blossoms – Pe blogul Stefanei veti gasi de toate, de la tutoriale de machiaj, la review-uri de produse si recomandari de carti, muzica sau filme. Este un blog complet, de unde veti afla informatii detaliate despre produse de ingrijire sau machiaj, asa ca nu trebuie sa-l ratati. Acesta este si canalul ei de YouTube.
  • Denisa Sima M. – In primul rand, acesta este un blog / canal de YouTube pentru pasionatele de makeup. Are multe tutoriale de machiaj care sunt explicate foarte bine si pe “limbajul” tuturor. Pana si eu le inteleg. :)) Pe langa acestea, veti gasi si multe review-uri / prezentari de produse pe blogul ei si sfaturi de frumusete. Este foarte naturala si sigur o sa va placa clipurile ei, pe care le gasiti aici.
  • From Meg With Love – Imi plac foarte mult clipurile Adinei pentru ca include o gramada de informatii despre produsele pe care le prezinta. Atunci cand posteaza un videoclip cu favoritele lunii sau empties, stiu sigur ca o sa am ce afla si invata de acolo. In plus, clipurile ei sunt foarte variate, incluzand chiar si vlog-uri turistice. Le puteti gasi aici.

Acestea sunt recomandarile mele la ora actuala. Voi ce bloguri / canale de YouTube de beauty urmariti in mod constant? 🙂

Follow me on Instagram & Facebook. 😀