Daca esti miniona, la fel ca mine, atunci acest clip este pentru tine. Nu am descoperit vreo potiune magica care sa ne ajute sa crestem in inaltime peste noapte (daca exista asa ceva, spuneti-mi si mie; nu tineti doar petru voi).

Insa, am niste “trucuri” stilistice care sa ne ajute sa PAREM putin mai inalte. Daca o sa dati un click pe clipul de mai jos, o sa aflati despre ce este vorba.

De asemenea, as vrea sa mai adaug 2 trucuri in plus fata de video. Le-am filmat, dar la editare, bucata aceea a fost inteligibila, asa ca a trebuit sa o tai. Asadar, pe langa tot ce am spus in clip, daca vreti sa dati impresia ca sunteti ceva mai inalte, puteti sa purtati cizme peste genunchi (alungesc/subtiaza piciorul si sunt si sexy: win-win) sau pantofi/sandale intr-o culoare cat mai apropiata de nuanta piciorului (nude).

Va las sa descoperiti restul trucurilor si nu uitati: daca va place ceea ce vedeti, nu ezitati sa dati un Subscribe/Like/Share. Ar insemna foarte mult pentru mine. Va multumesc in avans!