nomasvello iasi

nomasvello iasi

De curând, mai exact la începutul lunii Mai, s-a deschis un nou centru Nomasvello in Iași – Nomasvello Iași Newton. Astfel, am avut posibilitatea să încerc și eu pentru prima oară două dintre tratamentele lor: curățarea facială Pro Skin și epilarea definitivă cu IPL. Îmi doream de mult timp să ajung la un salon Nomasvello, așa că aceste două tratamente au venit la fix.

centru nomasvello iasi

nomasvello romania

Nomasvello este un concept pornit din Spania ce ajuns să „cucerească” 16 țări în 10 ani. În România au ajuns în 2010 și îi puteți găsi în București, Ploiești, Arad, Iași, Pitești, Brașov, Oradea, Timișoara, Brăila, Cluj, Constanța, Bacău, Galați și Craiova. Puteți citi mai multe despre companie aici (click).

nomasvello iasi newton

Cel mai curioasă eram de epilarea definitivă (pentru că deh, sunt un fel de rudă a lui Chewbacca), dar și tratamentul facial mi-a făcut cu ochiul. Mi-a plăcut mult personalul cu o atitudine foarte prietenoasă față de client. Așa ar trebui să se comporte toți cei care lucrează cu oamenii. Iulia (sper că i-am reținut bine numele), cea care s-a ocupat de mine, a fost super OK și deschisă. Mi-a explicat tot ce face și mi-a răspuns la toate întrebările. A avut și răbdare chiar să fac câteva poze în salon ca să pot să vi le prezint în articol. Deci, a fost de nota 10+ și m-a făcut să mă simt foarte confortabil.

tratament nomasvello

Acum, hai să luăm cele două tratamente pe rând.

Epilarea Definitivă cu IPL

Am putut să testez această metodă pe o zonă mică și anume mustața (na, ce să-i facem dacă nu putem rămâne bebeluși cu pielea fină toată viața). Procedura a durat foarte puțin – cred că maxim 15 minute cu tot cu explicații și pregătirea aparatului.

epilare definitiva ipl

Mi-a plăcut faptul că înainte de procedură a aplicat gheață pentru a răci și amorți zona. Practic, a fost ca un fel de „anestezie”. Singurele lucruri pe care le-am simțit au fost o fierbințeală nu foarte deranjantă și niște pișcături în locurile unde acționa acea lumină intens pulsată. Ah, și mirosul de ars – semn că firul de păr a fost distrus. Oricum, per total, nu a fost nimic deranjant. Mă așteptam să doară ceva mai tare.

Nu mi s-a iritat deloc zona, nu m-a usturat, nu mi-au ieșit bubițe sau alte chestii de genul, cum mi se întâmpla când foloseam benzile de ceară. Acest lucru este un mare plus pentru mine, având in vedere că acea zonă este destul de sensibilă.

Acum, trebuie să aștept să treacă vreo 2 săptămîni, ca să înceapă să crească din nou părul, și să văd rezultatele (o să revin cu impresii, bineînțeles).

IPL-ul distruge rădăcina firului de păr și astfel, părul începe să crească din ce în ce mai rar și mai greu. Știu că lucrează foarte bine pe părul închis la culoare. Este nevoie de 6-12 ședințe pentru a vedea rezultatele, dar asta depinde de structura firului de păr. La început, ședințele se fac o dată la 4 săptămâni; apoi se rărește perioada dintre ședințe. La final, se ajunge la o ședință de întreținere pe an.

Pot să spun că m-a agățat chestia asta cu IPL-ul și dacă aș putea, mi-aș face procedura asta pe tot corpul (mai ales pe picioare, unde am și foliculită). Dar o să iau lucrurile pe rând. O să iau o pauză acum, având în vedere că e vară și acest tratament sensibilizează și mai mult pielea atunci când e expusă la lumina soarelui. Însă, din toamnă, o să-mi pregătesc din nou mustăcioara pentru o nouă porție de IPL.

Curățarea Facială Pro Skin

Acest tratament utilizează tehnologia cu ultrasunete pentru a curăța tenul și a îndepărta pielea moartă și toate impuritățile. Este un tratament mai puțin invaziv decât o curățare clasică la salon și doare ceva mai puțin.

Ce m-a surprins pe mine a fost faptul că nu a fost nevoie de nicio baie de aburi înainte de procedură și, cu toate acestea, porii au fost curățați. Magie! 

tratament pro skin nomasvello

Întregul tratament durează cam 20 de minute, cu tot cu demachiere, pregătirea tenului, curățare și masajul de la final (pasul meu preferat). Așa cum v-am spus, procedura este ceva mai puțin dureroasă decât o curățare clasică. Se folosește acea spatulă pe care o vedeți în poze. Pe zona nasului și a bărbiei (unde aveam și destul de multe puncte negre) am simțit cel mai tare durerea. În rest, a fost OK. 

La final, aveam fața puțin roșie și câteva puncte mai inflamate (acolo unde a insistat cu aparatul ca să extragă punctele negre). Roșeața de pe ten s-a dus cam in 2-3 ore, însă punctele au rămas inflamate și vizibile până a doua – a treia zi. Am fost avertizată că se va întâmpla asta, deoarece porii au fost deschiși și e posibil să fi avut niște coșuri care oricum s-ar fi dezvoltat. În orice caz, nu a fost nimic grav. Am putut ieși așa din casă și nu era nimic ce nu se putea acoperi cu puțin corector sau fond de ten. Oricum, vreau să vă spun că roșeața și inflamațiile au fost mult mai lejere decât în cazul curățării clasice, unde aveam aproape toată fața roșie până a doua zi.

curatare faciala pro skin

În ceea ce privește partea de eficiență, pot să vă spun că porii din jurul nasului erau curățați și vizibil micșorați. Într-adevăr, pe nas și pe bărbie încă mai am câteva puncte negre și albe mai încăpățânate care nu au fost extrase. Însă, dacă tratamentul este folosit în mod regulat (o dată la 3-4 săptămâni) ar trebui să dea în cele din urmă roade și să lase fața curată în totalitate. 

Eu m-am convins de eficiența procedurii și nu cred că o să mai apelez vreodată la o curățare clasică la salon. Dar cu siguranță o să mai apelez la tratamentul Pro Skin.

Sper că v-a fost de folos acest articol. Dacă mai aveți întrebări referitoare la cele două proceduri (poate am omis ceva în articol), puteți să mi le lăsați în secțiunea de comentarii și o să încerc să vă răspund cât pot eu de bine.

Dacă sunteți din Iași, să știți că sunt două centre Nomasvello în oraș: unul în Tătărași, la Newton Residence și unul în Iulius Mall.

De asemenea, pentru mai multe detalii despre alte tratamente oferite de Nomasvello și despre prețurile lor, puteți să mergeți la ei pe site, adică aici.

Până la sfârșitul lunii Mai, cei de la Nomasvello au și o ofertă foarte bună la epilarea definitivă pentru zone mici, așa că grăbiți-vă să profitați de ea. Aveți mai multe detalii mai jos.

Macheta logo jos
Macheta logo jos

Între timp, ne auzim și ne vedem pe:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache