produse batiste stylist

Un beauty blogger testează foarte multe produse ca să poată să se prezinte în fața voastră cu niște păreri pertinente. Așa că, inevitabil, dă și peste produse care nu i se potrivesc și cu care nu se înțelege defel. Astăzi vreau să vă vorbesc despre două astfel de produse și ambele sunt destinate îngrijirii părului. Unul este de la Batiste și celălalt este de la Elseve.

Hai să vedem despre ce este vorba.

Batiste Stylist – Frizz Tamer

produse batiste stylist

Dacă mă urmăriți de mai mult timp, poate știți că eu am o eternă problemă cu părul: nu stă cum îl pun, are foarte mult volum, este mereu electrizat; pe scurt, este o pacoste! Astfel, atunci când am văzut că Batiste a scos un produs special pentru domolirea încrețirii părului și a electrizării lui, am zis că trebuie să fie al meu. Bine, a trecut ceva timp până a fost al meu, dar trecem peste asta.

Mie îmi plac foarte mult șampoanele uscate de la Batiste. Până în acest moment, au rămas singurele cu care mă înțeleg foarte bine. Așadar, am zis că și acest produs „anti-frizz” o să fie minunat.

Ei bine, nu a fost chiar așa. Din păcate, eu nu am văzut să facă nimic în mod special. Domolește părul pe moment, dar la câteva minute după aia, poți spune „Adio anti-frizz!” Părul își revine la forma inițială, se încrețește și se înfoaie în toată splendoarea lui.

Pe tub scrie că ar avea efect de până la 12 ore, ceea ce cu siguranță nu s-a întâmplat în cazul meu.

Cred că aș obține același efect (poate chiar mai bun) cu un fixativ foarte lejer. Puteți viziona clipul de aici ca să vedeți despre ce vorbesc.

Nu știu dacă acest produs nu se potrivește părului meu sau pur și simplu așa este el. Oricum, cu siguranță nu va mai fi pe lista mea de cumpărături.

Elseve Argilă Extraordinară – Șampon Uscat

elseve argila extraordinara, sampon uscat

Probabil ați citit și văzut multe review-uri la acest șampon uscat de la Elseve. Este genul acela de produs pe care ori îl urăști, ori îl iubești. Ei bine, eu sunt în prima categorie, pentru că nu mi s-a potrivit deloc.

Pentru mine nu a făcut nimic în acele momente de „criză” în care nu am timp să-mi spăl părul și trebuie să recurg la trucul cu șamponul uscat. Nu am văzut nicio îmbunătățire, nu am văzut să absoarbă vreun pic de sebum; din contră, parcă îmbâcsea și mai mult părul.

În plus, deși este invizibil (nu are praful acela care să se vadă la rădăcina părului), când îmi trec mâna prin păr, simt niște particule de praf la rădăcină și sunt foarte enervante. Îmi dau senzația că nu m-am spălat de vreo 2 săptămâni (deși nu e cazul) și îmi provoacă și mâncărimi ale scalpului.

Singurul lucru fain la șamponul ăsta este mirosul, dar deh, nu pentru asta a fost făcut.

Am auzit multe fete care au spus că le place acest produs, deci este strict o chestiune de gusturi și probabil ține și de tipul de păr.

Eu o să rămân fidelă șampoanelor uscate de la Batiste (dar mă mai gândesc dacă încerc ceva din gama Batiste Stylist).

Voi ați încercat vreunul dintre aceste două produse? V-a plăcut sau ba?

Meet me on:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache