De ce nu ar trebui sărbătorite femeile doar pe 8 Martie? Din același motiv pentru care iubirea nu trebuie celebrată doar pe 14 sau 24 Februarie sau pentru care nu trebuie să fim buni doar în perioada Crăciunului.

Dacă e să mă întrebați pe mine, toate acestea sunt doar niște aberații de marketing ca să ne facă pe noi (în special pe bărbați) să dea bani din buzunar pentru că, deh, e 8 Martie. Nu poți să te duci cu mâna goală acasă, că după aia îți învinețește și celălalt ochi. 

Soluția – Livrări Flori la Domiciliu

Sursa foto: Facebook Interflora Romania

Dar de ce nu poți să dai niște flori cadou pe 26 Aprilie sau pe 10 Noiembrie, de exemplu? Care e problema? Crezi că se supără? Îți spun eu că nu și că va fi mult mai surprinsă când va primi niște flori la domiciliu într-o zi oarecare.

Cum? N-ai timp? Ești ocupat până peste cap? Ei bine, în primul rând, ar trebui să încerci să-ți faci timp, pentru că oamenii dragi ție contează mai mult decât niște acte sau statul peste program. În al doilea rând, poate ai uitat de această măreață invenție numită Internet!

În ziua de azi, totul se întâmplă pe Internet și da, asta înseamnă că poți apela și la o florărie online precum Interflora România. Intri pe site, dai o comandă de flori la adresa aleasă de tine, ea le primește și toată lumea e fericită!

Spuneți-le Cât de Mult Înseamnă Pentru Voi!

O parte dintre femeile cele mai dragi sufletului meu nu mai sunt în preajma mea. Încă le mulțumesc pentru viață, creștere, educație și pentru faptul că m-au făcut omul care sunt astăzi. Deși… acele flori în semn de apreciere se duc spre altfel de adrese acum. Dar hai să nu transformăm acest articol într-unul lacrimogen!

Să vă mai spun că trebuie să vă arătați aprecierea față de femeile din viața voastră cât încă le aveți aproape? După aia va fi prea târziu, așa că încercați să le spuneți/arătați în fiecare zi cât de mult înseamnă pentru voi! Dacă nu, veți rămâne cu regretul, iar acesta nu va cântări deloc ușor pe sufletul vostru.

Sursa foto: Facebook Interflora Romania
  • Spuneți-le în fiecare zi cât de mult le iubiți și apreciați.
  • Luați-le o floare, o bomboană sau un dulce raw-vegan (în funcție de preferințe).
  • Din când în când, dați-le un telefon să le întrebați ce fac, fără să cereți nimic în schimb. 
  • O dată pe lună, încercați să le pregătiți voi cina. Bună, rea, nu mai contează! Ați încercat și, până la urmă, gestul chiar contează. (Poți să dai și o comandă de pizza între timp, ca să fii asigurat!)
  • Spuneți-le cât de frumoase sunt și cât de fericiți sunteți că le aveți alături.
  • Mulțumiți-le pentru fiecare zi petrecută împreună sau pentru oricare alt motiv vă vine vouă în minte.

(Apropo, ideile de mai sus nu sunt valabile doar pentru bărbați. Pot fi puse în practică și de femeile care vor să-și arate aprecierea față de mame, bunici, surori, prietene, etc. Atât timp cât încă vă sunt aproape, arătați-le că le iubiți și le respectați!)

Încă mai sunteți în pană de idei? Atunci „florărie cu livrare” scrie pe voi! Apelați cu încredere la astfel de servicii și nu uitați că orice gest, oricât de mic, poate avea o însemnătate mare pentru persoana de lângă voi!

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2018.