Mă demachiez repede, mă spăl pe față, și încep să îmi aplic toate cremele. A fost o zi grea, dar mă bucur că nu am fost atât de leneșă încât să sar peste rutina de îngrijire. Deja ridurile alea din jurul ochilor încep să devină mai vizibile, așa că cea mai bună prietenă a mea din ultima vreme e crema antirid contur ochi și buze Hyaluron C 2%. Oare chiar o fi având efectul scontat sau e totul „placebo”? Ei, dar de ce să risc? Dă să mai aplic puțin. Gata! Acum hai la somn, că și ăsta menține tenul tânăr și sănătos!

Fotografie Personală

Andreea la 60 de ani (denumită în continuare A60 – nume de robot): Pssst! Trezește-te!

Andreea la 30 de ani (denumită în continuare A30 – alt nume de robot): Ce e? Ce s-a întâmplat? De-abia am adormit! Aoleu! Tu cine ești?

A60: Sunt versiunea ta de peste 30 de ani.

A30: Ce? Cum? Sunt într-o poveste de Dickens sau ceva?

A60: Ei, ai vrea tu! Nu dragă, ți-am apărut în somn ca să-ți reamintesc de importanța îngrijirii tenului ca să poți să arăți la fel de bine ca mine peste 30 de ani.

A30: Adevărul e că arăți foarte bine! Ce ten fin ai! Pot să-l ating?

A60: Nu!

A30: Pfff, tenul fin, dar personalitatea cam înțepătoare!

A60: Da, ca să vezi! Semănăm! În fine, revenind la scopul meu: era să cam sari peste rutina de îngrijire în seara asta.

A30: Dar n-am făcut-o! Oricât de obosită am fost, tot am insistat și mi-am aplicat toate cremele.

A60: Wow! Vrei și un premiu pentru asta? Această rutina ar trebui să fie obișnuință deja. Ține minte regula numărul 1 pentru tinerețe fără bătrânețe: ai grijă de tenul tău în fiecare zi. Întâi curăță-l de impurități cu apa micelară Hyaluron C și apoi aplică cremele potrivite atât dimineața, cât și seara.

A30: Ce coincidență! Eu chiar folosesc un produs din gama Gerovital H3 Hyaluron C – crema de ochi. Și chiar îmi place mult de tot!

A60: Mda, de asta te întrebai dacă are vreun efect sau e placebo? Folosește-o în continuare și ai să vezi rezultatele. M-ai întrerupt și acum nu mai știu unde am rămas… Așaaaaa, regula numărul 2: hidratează-te! Hidratarea trebuie să vină atât din interior, cât și din exterior. Cu alte cuvinte, bea acei 2 litri de apă în fiecare zi (te urmăresc și știu că nu bei nici măcar 1 litru!). Apoi, pentru ce ține de partea exterioară, poți folosi Fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina C – Gerovital H3 Hyaluron C. Conțin 2% acid hialuronic și lucrează pe partea de hidratare și reînnoire celulară. Sunt bune pentru tenuri acneice (chiar și la 30 de ani), tenuri obosite, tenuri ce au nevoie de uniformizare și cele cu linii fine și riduri de expresie.

Sursa: Farmec

A30: Adică tu arăți așa pentru că ai folosit fiolele astea?

A60: Adică tu o să arăți așa pentru că o să folosești fiolele astea! Au în ele un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C ce ajută la estompare semnificativă a ridurilor, hidratarea şi regenerarea pielii. Stai liniștită! Aceste două îngrediente ajută și la corectarea imperfecțiunilor mai mici, cum ar fi toate bombardamentele cicatricile care ți-au rămas după coșuri (chiar și la 30 de ani). În plus, oferă luminozitate, iar pielea va fi mai fermă și mai „elastică”.

A30: Super tare! Fiolele și întreaga gamă Gerovital H3 Hyaluron C par foarte promițătoare! Am să încep să le folosesc chiar de mâine!

A60: Asta ți-aș sugera și eu să faci dacă vrei să ai tenul meu în 30 de ani. Apropo, sper că în 2048 nu o să mai folosești expresia „super tare”!

A30: Pfff, dar arici mai ești!

A60: Nu, doar că m-am maturizat (spre deosebire de alții la 30 de ani)!

A30: Mda, ești o „drăguță”! Trecând de aceste ironii gratuite, mai ai și alte sfaturi pentru mine ca să pot îmbătrâni frumos?

A60: Daaaa, să nu crezi că ai scăpat. Pe lângă o rutină strictă de îngrijire și hidratare atât din exterior, cât și din interior, mai ai nevoie de somn. Dar știu că ești campioană la asta. După cum vezi, a trebuit să vorbesc cu tine în vis, că mi-era greu să te prind trează. Dar ai grijă! Nici prea mult somn nu e bun. Maxim 8 ore pe noapte sunt de ajuns.

A30: Doar 8 ore…?

A60: Vrei să-ți păstrezi tinerețea?

A30: Da…

A60: Atunci conformează-te! Așa, alte sfaturi? Ah, da! Încearcă să faci mai multă mișcare (faptul că te întorci de pe o parte pe alta în somn nu se pune!) și, te rog eu frumos, renunță la chips-uri și Kinder Bueno!

A30: Cu alte cuvinte, îmi iei toate plăcerile în viață!

A60: Găsește-ți altele! Ține minte că nu doar tenul și corpul au nevoie de îngrijire. Trebuie să ai grijă și de sufletul tău, dacă vrei să rămână tânăr. Ieși la o plimbare, bucură-te de soare, ajută-i pe alții, găsește-ți un hobby / un scop în viață, joacă-te, râzi mai des, fii mai optimistă, fii mai bună și fă ceea ce-ți place!

A30: Wow! Ce înseamnă să ai 60 de ani și să fii înțeleaptă! … Hey! Unde ai plecat? Andreea de 60 de ani!!! Pfff, te-ai dus!

Mă dau jos din pat, mă duc la oglindă și ce văd prin negura somnului? Un rid fin (încă) pe frunte. Asta înseamnă să nu dormi cum trebuie și să te visezi pe tine la 60 de ani! Dimineață, la prima oră, îmi dau comandă de fiolele cu acid hialuronic și vitamina C. Apropo, dacă le vreți și voi, să știți că ele sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din magazinele de brand Gerovital și online, pe www.farmec.ro

Gata, mă duc la somn că deja am pierdut 2 ore din 8!

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2018.