Sursa: Farmec

Ca beauty blogger/vlogger primești, inevitabil, tot felul de comentarii pe rețelele de socializare. Unele te ridică pe un norișor pufos și îți întăresc convingerea că nu scrii/vorbești degeaba. Altele sunt mai puțin plăcute (ca să mă exprim elegant). Acestea pornesc de la „Ești urâtă”, „Ce-i cu fața aia?” și continuă cu apelative pe care nu are rostul să le enumăr aici. Eu am fost ferită de a doua categorie (deocamdată), dar din prima, am primit câteva „minunății”.

Au fost două care m-au distrat foarte tare și ambele au fost legate de machiaj (venind de la aceeași persoană). 

Primul comentariu era la o poză de la o nuntă: „Așa puțin te-ai machiat? Ce urât!”

Al doilea comentariu era la un InstaStory: „Cam urât te machiezi!” (nici nu mai țin minte ce machiaj purtam atunci, sincer)

Trecând peste faptul că limba română era la furat în comentariile pe care le-am primit eu, m-a frapat mesajul pe care tot încerca să-l transmită domnișoara: dacă nu folosești tone de produse de machiaj, atunci ori nu știi să te machiezi, ori te machiezi urât. 

Dacă așa stă treaba, atunci da, eu sunt persoana aia care se machiază „urât”! Pentru că machiajul are rolul de a-ți pune în evidență trăsăturile și de a ascunde anumite defecte/imperfecțiuni, nu de a-ți transforma fața cu totul până nu te mai recunoaște nimeni. Cu alte cuvinte, în situația ideală, machiajul te face o versiune mai bună a ta (fizic vorbind).

Am mai vorbit eu despre acest subiect și într-un clip. Vi-l las mai jos în caz că vreți să-l (re)vedeți.

Regăsește-ți Frumusețea cu Noua Gamă de Machiaj Gerovital Beauty

Concluzia la tot ce am aberat mai sus este că nu ai nevoie de multe produse de machiaj ca să arăți bine. Dacă tu te simți OK doar cu un ruj pe buze, atunci ieși așa din casă. Dacă ai nevoie doar de o pudră și un rimel, atunci folosește-le pe astea. Nu îți trebuie 10 culori aplicate la ochi, 2 straturi de fond de ten si contouring, 3 tipuri de pudre, gene false și rujuri în nuanțe țipătoare doar pentru că „așa se poartă” sau „așa spune lumea”.

Lasă lumea să spună ce vrea! Fii tu și fii mândră de asta!

Uite de asta îmi place mie de Farmec și este unul dintre brand-urile mele preferate! A încurajat întotdeauna frumusețea naturală a femeilor (mi se pare că au avut și o campanie în sensul ăsta când au scos pe piață gama lor cu ulei din flori de mac).

Sursa: Farmec

Recent, au lansat și o colecție (mult-așteptată) de produse de machiaj numită Gerovital Beauty. Vă dați seama că, în calitate de beauty blogger, am fost în culmea fericirii când am auzit asta. Mai ales că, de ani buni de zile, nu a existat un moment în care să nu am în trusă măcar un produs Farmec/Gerovital. Chiar acum folosesc crema de ochi din gama Gerovital H3 Hyaluron C. 

Așadar, m-am bucurat că au decis să treacă și pe partea de cosmetică decorativă. Încă nu am testat produsele, dar am intrat într-un magazin de-al lor și m-am „jucat” puțin cu ele. Ca o primă impresie, pot să vă spun că arată mult mai luxos decât le este prețul (rujul acela cu închidere magnetică este frumusețea supremă).

Machiajul Natural – Ce Produse Aș Folosi

Sursa: Farmec

Dacă tot v-am înnebunit cu machiajul natural, hai să vă spun și ce produse Gerovital Beauty aș folosi eu pentru un astfel de rezultat:

  • Anticearcăn Soft Focus – Deși relația mea cu cearcănele datează din Paleolitic, asta nu înseamnă că vreau să le văd non-stop. În acest caz, un anticearcăn este binevenit. În plus, pot folosi acest produs și ca să mai acopăr câte un coș răzleț sau petele rămase de la alte coșuri (nu la fel de răzlețe).
  • Pudră Compactă – Sunt „fericita” posesoare a unui ten mixt spre gras. Astfel, trebuie să țin cumva sebumul în frâu și pentru asta folosesc o pudră. În anotimpul rece o aplic doar pe zona T, însă vara, întregul ten beneficiază de acest tratament pudrat. Plus că oferă și ceva acoperire lejeră.
  • Mascara Devilash – Pentru genele mele aproape inexistente este nevoie de o mascara (da, este substantiv feminin) pentru volum. Măcar să dea cât de cât impresia că am acolo 2-3 gene…
  • Ruj Mat cu Acid Hialuronic (într-o nuanță nude) – Știți că iubesc rujurile mate (mi se pare că se potrivesc cel mai bine cu forma și mărimea buzelor mele), așa că nu aș putea să mă lipsesc de acest produs. În plus, conține și acid hialuronic, deci ar trebui să fie confortabil pe buze și să ofere hidratare.
  • Fard de Obraz (Opțional) – Câteodată (a se citi: când sunt mai palidă decât prevede legea), îmi place să aplic și puțin fard de obraz. Doar atât cât să dea impresia că am ceva viață în mine, nu să mă transforme într-un clovn.

Și gata! Acesta este machiajul perfect pentru mine (este, de altfel, și cel pe care îl port zi de zi). E fără prea multe artificii și include doar acele produse care mă ajută să fiu eu, doar că mai vie care se potrivesc atât cu trăsăturile mele, cât și cu personalitatea mea .

Pe final, trebuie să mai menționez că produsele din gama Gerovital Beauty conțin ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudră de diamant, Vitamina E. Deci oferă și protecție și hidratare, nu doar culoare.

Dacă vă tentează aceste produse noi, să știți că ele sunt disponibile doar în magazinele de brand Gerovital şi Farmec şi în magazinul online www.farmec.ro.

V-am pupat și nu uitați: fie că vă machiați, fie că nu, să nu vă fie niciodată rușine cu înfățișarea voastră!

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2018.