Știți cum e treaba aia cu omul gospodar care își face vara sanie și iarna car? Așa și eu – în așteptarea primăverii, am mai adăugat o haină de toamnă-iarnă în garderobă. Bine, între timp, a venit și un soi de primăvară, dar vremea rece încă pare să-și mai arate colții. Așa că, haină de la Bonprix, bine ai venit în casa mea!

Căutam demult o haină de toamnă-iarnă care să fie cambrată, să evidențieze silueta și, dacă se poate, să fie și într-o culoare frumoasă, să depășim puțin momentul gecilor negre și gri. În magazine n-am avut nici o șansă să găsesc ce vreau, așa că am trecut la „the next best thing” – Internetul.

Și tot dând cu scroll-ul pe site-ul Bonprix, am dat peste EA. Întâi m-a atras culoarea, după care am văzut că este și silueta potrivită, așa că am adăugat-o în coș și a mea a fost.

Este o geacă matlasată într-o culoare superbă: un mov închis, un mov-prună, o vișină putredă și ce alte sinonime or mai fi pentru nuanța asta. În orice caz, îmi place mult și e altceva în marea de griuri. Se asortează și cu ghetele mele în aceeași nuanță – ce să mai! Parcă a fost făcută pentru mine!

Eu am luat mărimea 34 și se potrivește perfect. Este o haină mai lungă, ceea ce înseamnă că ține de cald la spate (sau la „șăli”, cum se spune în popor :))). Vine cam deasupra genunchilor, deci e lungimea potrivită pentru mine, fără să mă facă să par mai mică decât cei 1.63 ai mei. Ca formă, geaca este dreaptă, dar tot efectul este dat de cordonul care evidențiază talia și pune frumos în valoare silueta. Astfel, datorită cordonului, geaca devine cambrată și se așează foarte bine.

Trebuie să recunosc că nu este cea mai groasă geacă. Adică nu cred că o să facă față la -20 de grade (n-am apucat să o testez la astfel de temperaturi). O văd mai potrivită pentru o toamnă târzie sau o iarnă ceva mai blândă. Dar rămâne să o port sezonul următor mai mult ca să văd exact cum se împacă cu muuuuulte grade sub minus. În schimb, este foarte ușoară – așadar, nu-ți atârnă pe umeri și e simplu de luat în bagaj, la nevoie.

Per total, sunt foarte mulțumită de această haină – culoarea, silueta și lungimea sunt fix ce trebuie. Și da, mă bucur că a venit primăvara într-un final, dar aștept cuminte și toamna, ca să pot purta din nou frumusețea asta de geacă. 🙂

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

*Acest articol face parte dintr-o colaborare cu BonPrix, dar parerile sunt personale si reflecta experienta mea cu produsul ales.