balerini negri bonprix

M-am înverzit ca să fiu în ton cu primăvara! Ah, de când vânam o geacă biker verde și uite că, în sfârșit, a ajuns în garderoba mea. Tot Bonprix m-a ajutat și m-a inspirat și de data asta. Nu e ca și cum nu aveam geaca asta în „favorite” de vreun an, dar de-abia acum i-a venit rândul.

Geaca Verde Pădure

Și ca să înțelegeți despre ce este vorba, aceasta este geaca cu pricina:

geaca biker verde

Spuneți voi că nu este frumoasă! Este într-un verde pădure superb care va scoate din anonimat multe ținute. Mărimea mea pentru ea este 32 și îmi vine bine. Mânecile sunt puțin largi, dar așa sunt ele croite. Oricum, pe mine mă avantajează acest croi pentru că le pot sufleca până la cot că deh, așa port eu toate bluzele, pulovere și jachetele cu mâneci lungi.

geaca piele verde

Geaca are două buzunare și un design modern, iar materialul este moale și calitativ. De-abia aștept să o port cu blugi, dar și cu fuste și rochii, pentru că este practică și merge în multe combinații vestimentare.

Încălțăminte Comodă

Și ca să completez outfit-ul, am ales două variante pentru partea de încălțăminte. Prima ar fi această pereche simpatică de balerini negri:

balerini bonprix

N-am mai avut demult niște balerini negri în garderobă, așa că am rezolvat „problema”. I-am ales pe aceștia pentru vârful mai pătrățos (m-am cam săturat de încălțămintea cu vârf acuțit), dar și pentru bareta în stilul Mary Jane. Am luat mărimea 36 și sunt ok. Rămâne doar puțin spațiu în vârf, dar nu mă deranjează la mers.

balerini negri comozi

Surpriza a fost să descopăr că sunt foarte comozi. De obicei, eu nu am povești sau amintiri prea plăcute despre balerini, pentru că mai toți mă bat și mă jenează la picioare. Pe aceștia i-am purtat și până acum, nu am făcut nici o bătătură de la ei. Țin pumnii strânși să fie așa și în continuare! Imitația din piele din care sunt făcuți e moale, iar la spate, fix pe margine au o dublură ca să prevină (sper!) bătăturile. M-am simțit bine în ei și de-abia aștept să-i tot port primăvara aceasta sau chiar în serile mai răcoroase de vară.

De la balerini smart-casual trecem la pantofi sport. De vreo 4 ani tot port niște adidași de la Kappa (tot de pe Bonprix luați) și este cea mai comodă pereche de încălțăminte pe care o am. S-au tot uzat de la atâta purtat, așa că am vrut o pereche nouă de încălțăminte sport, tot de la Kappa. I-am ales pe aceștia:

adidasi albi kappa

Sunt albi, simpli, versatili și o să se potrivească cu foarte multe outfit-uri (fie ele mai sport, casual sau spre elegante-ish). I-am luat în mărimea 36 și îmi vin foarte bine. I-am purtat deja de 4 ori și (din nou o surpriză plăcută!) nu m-au jenat deloc. Îmi doresc să fie la fel de comozi ca perechea precedentă ca să îi pot purta în toate excursiile și drumurile lungi. Deocamdată, viitorul sună bine! 🙂

adidasi kappa

Are rost să spun că o să-i port și la blugi, dar și la rochiile mele preaiubite de vară? De-abia aștept să vină cele 30 de grade ca să sar în rochii și în acești adidași și să ies din casă cât ai zice „Kappa”.

A fost o comandă reușită pe Bonprix și mă bucur că mi-am îmbogățit garderoba cu piese de calitate.

*Acest articol face parte dintr-o colaborare cu BonPrix, dar părerile sunt personale și reflectă experiența mea cu produsele alese.