craciun 2016, craciun fericit 2016, sarbatori 2016

craciun 2016, craciun fericit 2016, sarbatori 2016

Wow! Este 24 Decembrie, ceea ce inseamna ca este ultima zi de #blogmas si ca am rezistat pana la final in aceasta provocare. A fost ceva mai greu decat ma asteptam, desi am scris multe dintre articole in avans, dar luna aceasta oricum este haotica cu totul si am fost mai mereu la limita timpului. Ma bucur ca am reusit sa duc pana la capat blogmas-ul si ca v-am putut oferi zilnic cate un articol interesant (sper) care sa va insenineze zilele incarcate. 

Si pentru ca tot este 24 Decembrie, Ajunul Craciunului, am ales sa scriu o postare mai relaxata si sa las putin deoparte cosmeticele.

Vreau sa va urez, in primul rand, sa aveti un Craciun fericit si cat mai linistit, pe care sa-l petreceti alaturi de cei dragi. Sa uitati pentru un moment de mos, de cadouri si de ce puneti pe masa si sa stati, pur si simplu, langa familie si prieteni. Sa-i imbratisati, sa-i ascultati, sa le zambiti si sa savurati fiecare clipa petrecuta cu ei. Sa le oferiti timpul vostru, care este mult mai pretios decat orice cadou din lumea asta. Fiti acolo, cu ei, pentru ca astea sunt amintirile care raman peste ani, cand unii sau altii nu vor mai fi. Lasati deoparte telefonul, Facebook-ul, Instagram-ul si alte asemenea tentatii si bucurati-va de clipa si de oamenii care transforma aceasta clipa in sarbatoare. 

Si cum nu vreau sa transform aceasta postare intr-una lacrimogena cu totul, am sa ma opresc aici, dar presupun si sper ca ati inteles ideea. 

In rest, sper sa va mearga toate asa cum va doriti in noul an si sa aveti parte de multa sanatate!

Iar noi ne vedem, auzim si citim la anul, atat aici pe blog, cat si pe canalul de YouTube. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine anul acesta. Btw, BeautyControl implineste 1 an in Ianuarie, deeeci… we’re going to celebrate! 🙂

Pana atunci, va pup si aveti grija de voi!

Cu drag,

Andreea M.