Cine se gandeste la Craciun de pe acum? Brandurile! Altfel nu-mi explic de ce au scos calendare de advent din Octombrie, Septembrie sau August! Bine, pentru ei Craciunul se traduce in profit, dar asta e alta discutie.

Pentru ca sunt mare fana a calendarelor de advent, a trebuit sa tin pasul cu brandurile, astfel incat m-am pricopsit cu primul meu calendar in Septembrie…

Si daca tot il aveam, am zis ca merita un unboxing. Nu de alta, dar nu stiu cine mai avea rabdare sa stea cu el nedesfacut pana in Decembrie. Eu, cu siguranta, nu.

Am intrat in jocul brandurilor si asa s-a produs un mare unboxing de calendar advent de la Asos. Si ce calendar! E plin de bunatati! Sunt si vreo 2-3 lucruri de umplutura, dar in mare, sunt branduri si produse noi pe care de-abia astept sa le vandalizez folosesc din Decembrie incolo.

Am postat unboxing-ul pe YouTube ca un adevarat vlogger ce se respecta. Asadar, daca sunteti curioase (sau curiosi?) sa vedeti ce contine calendarul de la Asos, va astept acolo cu un “play”. Ah, si un “Subscribe” daca nu ati dat deja. 😀

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/