Se pare ca m-a lovit din nou rolul de gospodina si astfel m-am inscris in campania Lenor a celor de la BuzzStore.

Apropo, daca vreti si voi sa testati produse misto, va puteti inscrie pe site-ul celor de la BuzzStore folosind acest link

Revenind la oile noastre sau, mai bine zis, la rufele noastre, va ziceam ca am participat in campania de testare a produselor Lenor. Eu oricum sunt intr-o continua testare si cautare a unor produse bune si parfumate pentru curatarea hainelor. Ce m-a atras la aceste produse este faptul ca fac parte din aceeasi gama – cu alte cuvinte, atat detergentul, cat si balsamul, sunt in aceeasi aroma si asta face ca parfumul sa fie mai intens si sa reziste timp indelungat pe haine.

Eu am avut ocazia sa testez 2 variante – Spring Awakening si Gold Orchid. Va pot spune din start ca aroma mea preferata este Gold Orchid pentru ca miroase a vanilie. Dar si Spring Awakening e foarte faina – are un miros mai proaspat (cedru alb si patchouli) si mi se pare ca se simte o idee mai intens decat Gold Orchid pe textile. Dar asta tine si de cum percepe fiecare om aroma. In orice caz, ambele variante lasa un parfum imbietor pe haine.

Mi se pare foarte fain ca poti folosi atat detergentul, cat si balsamul in aceeasi aroma. Mi s-a intamplat de cateva ori in trecut ca mirosul detergentului si cel al balsamului sa nu se “pupe” si astfel, sa rezulte o aroma mai “ciudatica” care nu se simtea foarte bine pe haine. Insa, cand ai ambele produse din aceeasi gama, nu mai exista aceasta problema. Nu degeaba cei de la Lenor si-au denumit acest duo #perecheaperfecta.

In ce priveste puterea de curatare a detergentului, pot sa spun ca lasa hainele curate. Insa, trebuie tinut cont ca eu nu am avut de spalat haine foarte murdare sau patate. Asadar, nu pot sa spun cum actioneaza in aceasta situatie. Insa, in cazul hainelor care au fost purtate o data sau de doua ori, a prosoapelor si a asternuturilor, si-a facut treaba cu brio.

Sunt curioasa daca voi ati incercat acest combo de detergent + balsam de la Lenor. Daca da, ce aroma? V-a placut sau nu? 🙂

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/