Scriu de aproape 2 ani pe acest blog, dar mi-am dat seama că voi nu prea știți multe despre mine, în afară de preferințele mele pentru cosmetice. Așa că am decis să schimb acest lucru și să încep o serie de articole ceva mai personale, care vor fi mai mult pe partea de „lifestyle”, să-i spunem așa. Prin aceste articole, vreau să las ceva mai mult din personalitatea mea la suprafață ca să știți și voi cu cine aveți de-a face.

Astăzi, o să încep cu o parte foarte importantă din viața mea și anume: Jazz – un cățeluș agitat, șotios și foarte flocos. 

Deci… cum e viața cu o astfel de pufoșenie?

  • Nu ești niciodată singur. Adică ABSOLUT NI-CIO-DA-TĂ! Dap, nici măcar când te duci la toaletă. Practic, ai o umbră în plus. Sau poate cățeii lucrează pentru Big Brother…?
  • Nu mai ai nici o zi tristă. Și chiar dacă ai, te înveselești pe loc când îl vezi că încearcă să sară pe canapea, dar nu poate și cade înapoi pe covor sau când alunecă pe parchet ca pe patinoar sau când are o față super somnoroasă și blănița îi stă „electrocutată” de la cum a dormit sau, sau, sau… Nu există zi în care să nu zâmbești datorită lui. 
  • Ai cu cine să împarți mâncarea. Chiar dacă nu vrei… Pentru că Jazz a învățat la școala de căței „privirea aceea”, pe care o folosește doar când e ceva mâncare implicată. Dar noi suntem puternici și nu cedăm. Serios acum, am decis să nu-i dăm lui Jazz mâncare de-a noastră și, mai ales, să nu-i dăm nimic în timp ce mâncăm noi. Chiar daca ni se rupe sufletul (pentru că ăsta este scopul acelei priviri). După ce terminăm noi de mâncat, primește și el o recompensă de-a lui și toată lumea e fericită.

  • Ajungi să inventezi o voce pentru cățelul tău. Da, știu că sună ciudat, dar toți părinții de căței fac asta. Hai recunoașteți! Nu mă lăsați să mă fac de râs singură! Anyway, da, Jazz are o voce a lui, cu ajutorul căreia îi exprimăm toate trăirile, nemulțumirile și bucuriile. Cu alte cuvinte, spunem ceea ce ne-am dori noi să exprime… Crazy enough? Mda, cred că mai degrabă tăceam… Dacă vă întrebați totuși ce voce are, să știți că e una joasă, înfundată și l-am făcut și oleacă „hater.” Don’t judge us!
  • Dintr-odată, îți place vremea urâtă; ploaia, vântul, frigul și zăpada nu-ți mai sunt dușmani. De ce? Pentru că fie ploaie, fie vânt, ai doar o misiune pe pământ: să scoți câinele afară! Mda, toate chestiile alea de mai sus încă îți sunt dușmani și nici lui nu-i plac, dar nu e ceva peste care poți sări. Și să vezi ce distractiv e când e noroi și se face ca un porcuț de fiecare dată când iese afară și trebuie să-l speli de 3 ori pe zi. Life goals!
Măslinuța asta!!!

Viața cu Jazz înseamnă mult mai mult de atât. Am mai povestit despre asta pe YouTube, în acest clip (click). E un kilometru de drăgălășenie și te face să te îndrăgostești de el zi de zi. Efectiv n-ai cum să-i reziști! 

Voi aveți vreo pufoșenie de asta iubibilă care vă face viața mai frumoasă?

Nu uitați de:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache (Subscribe)

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

Rock On! 😉