kallos-balsam-par-regenerant-go-goDin pacate, o sa incep seria de review-uri cu unul negativ. Este vorba despre review-ul pentru balsamul de par regenerant de la Kallos, editia GoGo.

Am avut in trecut masca cu placenta de la aceeasi firma si am fost foarte multumita de ea. Chiar mi-a regenerat parul intr-o perioada in care trecuse prin multe vopsiri si decolorari. Asadar, am zis ca as putea incerca si acest balsam. Din pacate, nu am deloc cuvinte de lauda pentru el. Imi cer scuze ca nu am avut mai multe poze sa va prezint produsul, dar a fost aruncat demult si a trebuit sa ma multumesc doar cu o poza de pe site-ul companiei.

Ambalaj / Gramaj: Ambalajul este chiar ok si ajuta la un dozaj potrivit. Este tineresc si mie imi aminteste oarecum de anii ’90 :))). Este disponibil in tuburi de 200 ml.

Pret: Aproximativ 4 lei. Acesta este probabil cel mai mare atu al lui. :))

Textura: Este destul de lichid pentru un balsam, care ar trebui sa fie cat de cat mai consistent. Se intinde usor pe par si se clateste de asemenea foarte usor.

Miros: Are un miros placut, mai fresh. Singurul dezavantaj este ca mirosul nu persista deloc pe par, nici macar imediat dupa spalare. Deeeeciiii, inca un mare minus.

Actiune: Ei bine… aceasta este inexistenta. Dupa cum spun producatorii, acesta este un balsam reparator, care ar trebui sa hidrateze parul uscat, insa mie nu mi-a ajutat absolut deloc. Parul era la fel de uscat si de incurcat dupa aplicarea balsamului. Cu alte cuvinte, nu i-a facut rau, dar nici bine.

As recomanda acest balsam de par? – Nu.

As mai cumpara a doua oara produsul? – Cu siguranta NU!

Nota finala: 1/5