Masca par Elseve Argila Extraordinara

Hey! Sunt noua masca de par de la Elseve. Stiti voi, cea cu argila extraordinara care a aparut in toate reclamele posibile in ultima perioada. Eh, faima asta…

A mai scris si Andreea despre mine pe aici (zice ca trebuie dati click). La momentul ala de-abia faceam cunostinta. Timiditate, tatonare, alea-alea. Ei, intre timp, am apucat sa ne cunoastem destul de bine si… cred ca ne-am indragostit (bine, mai mult ea de mine, dar nu trebuie sa stie asta). Pai cum altfel, cand ii fac parul sa arate atat de bine si curat?

Ea zice ca miros si bine, desi am argila in compozitie si unii spun ca miros a… medicament. Dar eu am incredere in ce spune ea. Mai ales ca mirosul ii persista in par pana a doua zi! Ce pot sa spun? Ma pricep la treburile astea parfumate.

Dar si mai bine ma pricep la purificarea parului; a scalpului, in special. Nu trebuie decat sa ma aplici la radacina parului (da, stiu; procesul asta poate fi plictisitor, dar vrei sa ai par frumos sau nu?). Stai 5-10 minute si apoi iti clatesti si speli parul cu sampon. Scurt si la obiect.

Deci, pot spune ca intre mine si Andreea a fost dragoste la prima… aplicare. Am cucerit-o si cu textura mea mai gelatinoasa si “jucausa”, care a facut-o sa zambeasca prima oara cand m-a vazut. 

Ah, mai zice sefa ca a vorbit si intr-un clip despre mine. Adica in asta (din nou, zice sa dati click, ca asa-i frumos).

Pana acum, n-a zis nimic rau despre mine. Doar a mentionat asa, pe ici, pe colo, ca n-as fi foarte spornic. Ei, ce poti sa faci? Nu poti sa le ai pe toate!

Mai are niste frati de-ai mei in baie, dar cu aia inca n-a vrut sa aiba de-a face. Na, ce pot sa spun? Nu ma supar ca avem o relatie exclusivista. 

Hai, va pup, ca vine sefa si ne certam daca vede ca mi-am bagat nasul pe aici!

P.S. Astazi am avut chef sa ma joc putin pe blog. De aici a pornit si personificarea mastii de la Elseve sub forma unui review. Sper ca v-ati distrat si v-a placut, dar ca ati prins si esentialul din articolul asta. Mie mi-a placut sa-mi provoc spiritul ludic si sa vin cu ceva inedit si poate o sa mai fac astfel de review-uri jucause. Dar pana atunci, astept parerile voastre in comentarii.

Pana la urmatorul articol, nu uitati ca ma gasiti pe:

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Cu drag,

Andreea M.