sampon uscat balea

Hello! Daca nu v-ati saturat deja de mine saptamana asta, uite ca va mai stresez cu un articol. V-am mentionat in Favoritele Lunii Mai despre un sampon uscat care mi-a placut. Se numeste Frottee de la Swiss O-Par si se gaseste exclusiv in magazinele DM.

Este un sampon uscat bun, care isi face treaba cu brio daca stii sa-l aplici corect. Asta inseamna ca nu trebuie sa-l aplici de la o distanta prea mica (cum am facut eu prima oara) pentru ca iti raman urme albe pe par. Eu il pulverizez de la vreo 20-30 cm, imi trec mana prin par sa distribui produsul si apoi il sterg usor cu un prosop, ca sa fiu sigura ca nu raman urme albe. Apoi ma pieptan si asta este! Excesul de sebum este absorbit, iar eu pot sa mai fentez spalatul pe cap inca o zi (dar nu mai mult). Eu oricum il folosesc doar in situatii de maxima urgenta, deci un tub de asta imi ajunge cateva luni bune. Nu mananc sampon uscat pe paine! :))

Ce mi-a placut

  • Samponul se absoarbe destul de repede in par si in doar cateva minute parul arata curat, fara radacini grase.
  • Pretul este destul de prietenos. Eu l-am gasit pe la vreo 9-10 lei in DM.
  • Ofera si putin volum parului (daca sunteti in cautare de asa ceva).
  • Parul este ceva mai stralucitor dupa ce aplic produsul.

Ce nu mi-a placut

  • Lasa reziduuri albe daca nu este aplicat cum trebuie.
  • Miroase a pudra de talc… (spre deosebire de Batiste, care are tot felul de arome).
  • Rezultatul nu este unul de lunga durata. Daca il folosesti dimineata, te tine cateva ore bune. Insa, seara sau a doua zi trebuie neaparat sa te speli pe cap.

Asadar, per total, pot spune ca este un sampon uscat decent pentru banii pe care i-am dat pe el. Isi face treaba si nu m-a dezamagit. Daca sunteti in cautarea unui produs de genul ca o alternativa la sampoanele mai scumpe, atunci puteti sa-l incercati. Poate o sa va placa. 🙂

Gramaj: 200 ml

Pret: aproximativ 10 lei, dar probabil depinde de ofertele din magazin.

Nota: 4/5

Pana data viitoare, va astept sa ne cunoastem pe Facebook si Instagram.