Sursa: SuperBlog

N-am crezut vreodată că o să vreau să-mi încarc programul și mai mult, dar hei, este o vorbă măreață: niciodată să nu spui niciodată!

Așa că, acum vreo două zile „scrollam” prin InstaStories (procrastinare ca la carte) și dau peste un Story care anunța înscrierile la SuperBlog, ediția de Primăvară. Intru pe site-ul lor și surpriză! Uneori, ce vezi pe Internet chiar e adevărat. 

Tot de două zile stau și mă gândesc serios dacă să mă înscriu sau nu: cum o să mă descurc cu timpul? ce o să fac la probele care n-au legătură cu profilul blog-ului meu, că nu e totul numai cu beauty, smacuri și fonfeuri? o să mai am viață socială? (oricum nu aveai!) când o să mă mai gândesc la nemurirea sufletului? cine o să mai plimbe câinele? când o să mai respir? 

Ei bine, am luat o mică pauză. Am respirat (sîc!) și m-am gândit așa: asta e doar una din multele provocări pe care le-am avut și o să le mai am în viața. Partea bună aici este că e vorba de o provocare pozitivă care implică una dintre pasiunile mele: scrisul! Pentru aceia dintre voi care nu știu, adică 99,99%, eu am avut pe vremuri un blog pe care scriam chestii mult mai generale și profunde (aproape filosofice – asta așa, ca să le mai umflu puțin ca în online).

Așa că aș vrea să ma reîntorc la acel tip de scriitură (nu că prezentarea unei creme de față nu ar putea fi profundă…) și simt că participarea la SuperBlog mă poate ajuta în acest sens. 

Da, mă înscriu la Spring SuperBlog 2018 și sper să iasă ceva fain din chestia asta. Înscrierea asta e pe ultima sută de metri (ca toate lucrurile pe care le-am făcut în ultima vreme), dar sper să mai conteze. Cei din urmă vor fi cei dintâi? Zic și eu, așa clișeistic…

Și mai sper ca voi să mă susțineți în acest demers! Cu susținerea voastră poate reușesc să-l duc până la capăt.

De asemenea, dragul meu, ți-am zis că o să scoți numai tu câinele timp de o lună jumate? 😀