Astazi, vreau sa vorbim despre un subiect care nu este prea des abordat la mine pe blog: ingrijirea parului. Nu va vorbesc prea mult despre asta pentru ca rutina mea de ingrijire a parului este destul de basic (dar vreau sa schimb acest lucru in 2018). 

Insa, am descoperit un produs foarte bun si ieftin si vreau sa va spun si voua despre el. Este din categoria #frumusetecubaniputini si este vorba despre un balsam de par de la Balea Professional. Este destinat parului lipsit de stralucire si pot sa va spun ca nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult.

Acum vreo doi ani, am mai incercat un balsam de la ei. Continea cofeina, din cate tin eu minte, si nu prea m-a convins. Insa, acum cateva luni, eram printr-un magazin DM si ma uitam dupa un balsam de par. Nu stiu de ce mi s-au oprit ochii asupra acestuia, dar foarte bine ca au facut-o. Am zis sa le mai dau o sansa produselor astora de par de la Balea. 

Informatie de Background: Varfurile mele sunt destul de deteriorate de la atata vopsit si din cauza aceasta, mi se cam incurca parul la spalat. Asa ca am nevoie de un balsam bun, care sa hraneasca, sa hidrateze si sa descurce firele de par.

Buuuun, luat balsamul, mers acasa, spalat parul, incercat balsamul. Hmmm, mi-a placut senzatia pe care a lasat-o. Parul meu chiar s-a descurcat dupa ce am clatit balsamul si s-a pieptanat destul de usor. Niiiice! De atunci, l-am folosit la fiecare spalare, l-am si terminat si da, pot sa va spun ca mi se pare foarte bun pentru pretul lui (aproximativ 7-8 lei). Pot sa il pun alaturi de laptele de par de la Balea (adica acesta), pe care stiti ca il iubesc.

Alte informatii utile:

  • Descurca parul si il lasa foarte moale.
  • La atingere, varfurile nu mai erau aspre si parul era mult mai usor de pieptanat.
  • Are si un miros placut ce persista ceva timp (cateva ore) in plete.
  • Are formula anti-frizz, dar eu nu am observat vreun efect in acest sens. Parul meu este mai pro-frizz decat prevede legea si nu am gasit nici un produs care sa ma ajute in aceasta directie. Orice as face, sunt mereu un mic pudel cu parul explodat!
  • Spune ca ofera stralucire si, intr-adevar, fiind mai hidratat, parul este ceva mai lucios. Totusi, nu va ganditi ca cei din jurul vostru vor trebuie sa poarte ochelari de soare cand apareti cu pletele in vant. Este doar un efect foarte subtil pe care il veti observa doar voi, probabil.
  • Nu imi place ambalajul. M-am chinuit foarte mult sa scot produsul cand era pe terminate. Storceam din tubul ala pana ma dureau degetele. Not cool! Dar hei, la pretul pe care il are, putem trece peste acest aspect.
  • Il voi mai recumpara? Da, dupa ce termin ce mai am prin baie. Poate mai incerc si alte variante si sper sa nu-mi iau teapa. 

L-ati incercat? Va tenteaza? Spuneti-mi in comentarii!

Rock On! 😉

Instagram – https://www.instagram.com/alm.andreea/

YouTube – https://www.youtube.com/c/AndreeaMihalache

Facebook – https://www.facebook.com/beautycontrolblog/