Vara, piesele basic nu trebuie să lipsească din garderobă – ele sunt necesare pentru a pune în evidență hainele șturlubatice și vesele, cu iz de soare. Asta am avut în minte când am dat cea mai recentă comandă pe Bonprix. Astfel că am luat piese albe și negre care să potolească sau să completeze ținute mai colorate.

Alb, Negru sau Ambele?

Primul articol vine la dublu și este vorba despre un maiou cu dantelă pe care l-am luat atât pe alb, cât și pe negru. Atât de mult mi-a plăcut. Este un top simplu, dar tocmai asta îl face potrivit pentru aproape orice ținută. În plus, dantela din zona decolteului îl face finuț și elegant, numai bun de asortat cu fuste de prințesă și nu numai.

Însă, partea cu adevărat interesantă se observă atunci când te întorci cu spatele, pentru că maioul lasă partea de sus a spatelui goală, având doar pe centru o zonă dantelată și, de ce să nu recunoaștem, destul de sexy.

Topul alb este puțin transparent, dar atât timp cât este purtat cu un sutien nude, nu ar trebui să fie probleme. Ambele maiouri sunt subțiri și perfecte pentru temperaturi care cresc în neștire. Mărimea mea pentru ele este 32/34.

Sandale Împletite

Următorul articol de pe listă este o pereche de sandale negre, cu elastice și bretele împletite. Este genul de sanda care se potrivește atât la ținute casual, cât și la outfit-uri mai elegante. Am luat mărimea 36 și îmi sunt ok în lungime, dar mă strâng puțin pe laterale. Însă, având și partea de elastice, am încredere că se vor mai lăsa după câteva purtări.

Mi-a plăcut design-ul lor inedit, cu acele împletituri, care le dau un aer ușor boem și hippie.

Teniși Albi cu Detalii Rose-Gold

Și iată că am ajuns și la piesa preferată din această comandă și anume, o pereche de pantofi sport albi cu detalii aurii, metalice. Demult căutam o pereche de teniși/pantofi sport albi, cât se poate de simpli, pe care să îi pot purta și cu blugi, dar și cu fuste, și cu pantaloni scurți, dar și cu rochiile mele vaporoase de vară. Și i-am găsit pe Bonprix.

Sunt simpli, foarte finuți, dar au și acele detalii rose-gold la spate care să le dea un aer mai special. Sunt fix ce căutam și, după cum vedeți și din poze, vin foarte bine și cu o fustă elegantă, din tul, precum cea din imagine. Mărimea mea pentru acești teniși este 36 și mi se potrivește.

Aceasta a fost cea mai recentă comandă pe Bonprix. Sunt foarte mulțumită de piesele alese și de-abia aștept să le combin în cât mai multe ținute. 🙂

*Acest articol face parte dintr-o colaborare cu BonPrix, dar părerile sunt personale și reflectă experiența mea cu produsele alese.